24 / 04 / 2024

Luxury Collection Resort açılıyor mu

Luxury Collection Resort açılıyor mu

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Armas Luxury Resort & Villas 74.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

GMW Mimarlık'tan Balkanlar’da yeni proje: Portonovi Luxury Resort!

İstanbul merkezli mimari tasarım & uygulama ofisi GMW Mimarlık Balkanlar’da  Portonovi Luxury Resort projesinin tasarımını üstlendi...

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

Luxury Collection Resort açılıyor mu Haberi

Luxury Collection Resort açılıyor mu

 Bodrum ve Bitez koyunda yer alan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında yer alan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde bulunan Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra misafirleriyle buluşuyor.

Gastronomi, konaklama, sağlıklı yaşam, müzik ve miksoloji alanlarında dünya çapında bir referans olarak görülen efsanevi Buddha-Bar Beach, neo-Asya sınırlarını aşarak gündüzden geceye uzanan konseptiyle, Caresse Bodrum’da yeniden değiştirecek.

Bodrum'un en güzel plajları arasında yer alan turkuaz masmavi denizi ve sosyal mesafeye uyumlu kumsalıyla denize bir taş atımı uzakta yer alan Buddha-Bar Beach, kumsalda Buddha-Bar'ın imza müzikleri eşliğinde tropik bir kokteylin keyfini çıkarabileceğiniz izole ve sakin bir cennet sunuyor. Dünyada yer alan örneklerinin 10.su...