19 / 04 / 2024

m11 gayrettepe-yeni havalimanı metro hattı

m11 gayrettepe-yeni havalimanı metro hattı

Kalyon Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Kalyoncu, "Metro, AYGM tarafından yapılıyor. Çalışmaların durması gibi bir şey söz konusu bile değil. Hatta günlük ilerlemede 65 metre ile dünya rekoru kırdı" dedi...

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metrosu'nun ihalesi TBMM'de!

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metro İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

İstabul Yeni Havalimanı'nda kaybolmanız imkansız!

İstanbul, nihayet yeni havalimanına kavuşuyor. Açılışa günler kala inşaatın geldiği son noktayı gazeteciler yerinde inceledi. İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış hazırlıkları sürüyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın merak edilen inşaat süreci!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda terminal ve pistler tamamlandı. İstanbul Yeni Havalimanı'nda çevre düzenlemeleri devam ediyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı dünyanın en büyük havalimanında açılış hazırlıkları sürüyor. 10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıktı. Buna göre THY, Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL ve Bakü’ye 99 dolara uçacak.

İstanbul Yeni Havalimanı biletleri satışa çıkıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı için biletlerini birkaç gün içinde satışa çıkarıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanan İstanbul Yeni Havalimanı açılış için hazır. İGA Havalimanı İşletmesi AŞ CEO’su Kadri Samsunlu, açılış sembolik değil gerçekten olacağını vurguladı.

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım! 

İstanbul Yeni Havalimanı için sayılı günler kaldı. Peki dünyanın en iyilerinden biri olacak havalimanında bizleri neler bekliyor? İşte İstanbul Yeni Havalimanı hakkında merak edilenler.. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı teknolojide de birinci!

29 Ekim’de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olmasının yanı sıra, sahip olduğu teknolojileriyle de adından söz ettirecek

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

m11 gayrettepe-yeni havalimanı metro hattı Haberi

m11 gayrettepe-yeni havalimanı metro hattı

Kalyon Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, Havalimanı metrosu hakkında açıklamalar yaptı.

'2020'NİN SON ÇEYREĞİNDE KAĞITHANE'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA GİDEN KISIM AÇILACAK'

Mehmet Kalyoncu, "Metro, AYGM tarafından yapılıyor. Çalışmaların durması gibi bir şey söz konusu bile değil. Hatta günlük ilerlemede 65 metre ile dünya rekoru kırdı. 2020'nin son çeyreğinde Kağıthane'den havalimanına giden kısım açılacak. 2021'de de Gayrettepe'den İstanbul Havalimanı'na giden bölüm hizmette olacak" ifadelerini kullandı.

Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerine hizmet verecek.

Gayrettepe-Kemerburgaz-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın istasyonlaro şu şekilde;

- Gayrettepe, Kağıthane
- Hasdal
- Kemerburgaz
- Göktürk
- İhsaniye
- İstanbul Havalimanı 1
- İstanbul Havalimanı 2
- İstanbul Havalimanı 3

Kalyon, İstanbul havalimanı yakınlarında proje yapacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

Gayrettepe-İstanbul...