19 / 04 / 2024

mahal palas otel fiyatları

mahal palas otel fiyatları

Yalova Armutlu'da yer alan Mahal Palas Otel, 2014 Aralık sonunda hizmete açılacak. Mahal Palas Otel'de peşinde 1+1 dubleksler 12 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Çeşme Rasim Palas Otel restore ediliyor!

Atatürk'ün 1926 yılında bir hafta kaldığı ve vals yaptığı İzmir'in Çeşme ilçesinin Ilıca mahallesindeki Rasim Palas Oteli restore ediliyor. Otel yenilenerek günümüze kazandırılacak.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Batı Mahal'de 5 yıldızlı otel konforu!

Batılı bir kavram olan 'villanın' tüm özelliklerine sahip olan Batı Mahal, mimari tarzı ve tüm fonksiyonları en geniş ölçeklerde tasarlanmış yaşam birimleriyle gerçek anlamda malikane konforu yaşatıyor.

Yeni Çelik Palas Otel yeniden satışta!

Daha önce defalarca ihalesi yapılan Yeni Çelik Palas Otel, 30 Haziran'da yeniden ihaleye çıkacak. İnşaatına 1988'de başlanan Otel 2002 yılından bu yana atıl vaziyette duruyordu.

İzmir'de Seferihisar ve Özdere'ye otel yapılacak!

Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel kazandırıyor. Önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak otellerden biri Tac Mahal'e benzeyecek, Seferihisar'da termal otel kurulacak.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

1994 yılında Pera Palas ihale çıkacakmış!

1994 yılında İstanbul'un ilk otellerinde Pera Palas ihale çıkacakmış. Pera Palas'ın sahibi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ihale çıkarılacak tarihi otel, otel-müze olarak yaşamını sürdürecekmiş.

Ege Palas Oteli'nin yeni Genel Müdürü Murat Ağbaba!

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

mahal palas otel fiyatları Haberi

mahal palas otel fiyatları


Mahal Palas Termal Otel, Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde Akarsu Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. 95 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Mahal Palas Otel projesi 37 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


6 bin metrekarelik SPA merkezinin yer aldığı Mahal Palas Termal Otel, Türkiye'nin en büyük SPA merkezlerinden birine sahip. Mahal Palas Otel projesinde kozmetik merkezi, tematik arınma odaları, sauna, buhar odası, bay ve bayan ayrı kapalı termal havuzlar, masaj odaları, jakuzi, sauna, havuz gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


5 yıldızlı otel konseptiyle yükselen Mahal Palas Otel'de peşin fiyatlar; 60 metrekare 1+1 dubleks odalar 12 bin lira, 70 metrekare 1+1 deluxe odalar 14 bin lira, 80 metrekare 2+1 dubleks daireler 19 bin 200 liradan başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Deniz ve orman manzaralı...