16 / 04 / 2024

mahall ankara adres

mahall ankara adres

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Ankara'da teslimler 2016 yılında gerçekleşecek!

Türkerler İnşaat tarafından Çankaya’da inşa edilen Mahall Ankara projesi 246 daireden meydana geliyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildi.

Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Çankaya Mahall Ankara ‘da bugün saat 11.00 ‘de 64 adet dükkan açık artırma usulü satışa sunuldu. Peki Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan!

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan alanları 70,10 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyat!

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyat listesi konut, dükkan ve ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ankara Çankaya'da inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Türkerler İnşaat Mahall Ankara adres!

Türkerler İnşaat Mahall Ankara adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mahall Ankara projesi 363 konut, 78 adet city suits, 129 odalı otel ve 42 adet mağazadan meydana geliyor

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Ankara Mahall'de daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Ankara Mahall Projesi! Metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

Ankara Mahall Projesi kapsamında yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salondan oluşuyor

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim!

Mahall Ankara'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residence ve 64 adet mağazadan meydana geliyor. 

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Mahall Ankara'da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Türkerler Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Yelda Kızıltan ile Mahall Ankara projesi ile ilgili röportaj yaptı. Kızıltan, Mahall Ankara hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Mahall Ankara'ya hemen taşın 1 yıl sonra öde!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan Mahall Ankara projesinde hemen taşın, 1 yıl sonra ödeme kampanyası sunuluyor..

mahall ankara adres Haberi

mahall ankara adres

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafe uzaklıkta inşa edilen Mahall Ankara  projesinde satışlar devam ediyor. Son 39 ofisin satıldığı projede cazip ödeme avantajı bulunuyor.

246 rezidans, 140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden oluşan Mahall Ankara projesinde 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca 1 yıl son ödeme avandajından yararlanılabiliyor.

Türkerler İnşaat imzasıyla yükselen Mahall Ankara projesinde Eskişehir Yolu ve Sakıp Sabancı Bulvarı’na yakın konumda bulunuyor. Proje ulaşım kolaylığı ile trafikte büyük avantaj sağlıyor.

Mahall Ankara projesinin kapalı otopark, sauna, yüzme havuzu, fitness, spor alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Mahall Ankara iletişim:
Tel: 444 36 12
Web: http://www.mahallankara.com