28 / 03 / 2024

Mahall Bomonti Türkerler fiyatları

Mahall Bomonti Türkerler fiyatları

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti'de satışlar sürüyor. Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen projeden yüzde 15 indirimle konut sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yarısı peşin ödemelerde 12 ay vade sıfır faiz fırsatı! 

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 457 adet konut inşa edildi.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı!

Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını paylaştı...

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri!

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje İzmir'de yükseliyor. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Mahall Bomonti'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkerler İnşaat tarafından İzmir'de yükselen Mahall Bomonti'de 50 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor. Proje kapsamında peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Mahall Bomonti İzmir'e Doğuş Grubu imzası!

Türkerler Holding'in İzmir'deki en büyük gayrimenkul yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi çok değerli bir ortaklığa imza attı.

Mahall Bomonti Türkerler fiyatları Haberi

Mahall Bomonti Türkerler fiyatları


Türkerler İnşaat'ın İzmir Halkapınar'da hayata geçirdiği Mahall Bomonti'de satışlar sürüyor. Eski Şaraphane arazisi üzerinde inşa edilen projeden yüzde 15 indirimle konut sahibi olunabiliyor.


Mahall Bomonti Halkapınar 44 bin 966 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 466 konut, 590 ofis ve 9 ticari birim bulunuyor. 


Mahall Bomonti Türkerler fiyat listesi:

Mahall Bomonti'de stüdyo dairelerin fiyatları 324 bin liradan başlıyor, peşin ödemelerde yapılan yüzde 15 indirimle daire fiyatı 270 bin TL'ye iniyor. 182 bin 189 metrekare satılabilir alanın bulunduğu projeden 36 ay sıfır faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.


Haziran 2019'da teslim edilecek olan Mahall Bomonti'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 daire seçenekleri mevcut. Türkerler Mahall Bomonti Halkapınar'da mevcut dokuz tarihi blok haricinde üç yeni blok yapılacak. 


Adres : Halkapınar Mah. Şehitler Cad. 1558 Sok. No:2 35170...