20 / 04 / 2024

Makyol Santral ne zaman teslim edilecek

Makyol Santral ne zaman teslim edilecek

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede teslime özel 3 bin liradan başlayan taksit imkanı alıcılar için sunuluyor.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Makyol Santral'de 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Projede 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Anahtar teslimleri devam eden projede yaşam, 1 Temmuz itibariyle başladı...

Makyol Santral'in yüzde 70'i satıldı!

Bahçeşehir'de Makyol Santral projesini teslim etmeye hazırlanan Makyol Gayrimenkul yeni projeler üretmeye hazrılanıyor.

Makyol Santral 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede teslime özel 3 bin liradan başlayan taksit imkanı alıcılar için sunuluyor.

Makyol Santral teslimleri başlıyor!

Makyol Gayrimenkul tarafından geliştirilen Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilecek. Bahçeşehir'de inşa edilen projede teslime özel kampanyalar sunuluyor.

Makyol Santral'de ödemeleri erteleyen kampanya!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Makyol Santral’de, 'Evinizi Şimdi Alın, Ödemeye Teslimde Başlayın” kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

Makyol Santral, burçlara ev sahipliği yaptı!

Makyol Santral Buluşmaları'’nın dördüncüsü kapsamında Bahçeşehirli kadınlar, Astrolog Gazeteci ve Yazar Filiz Özkol'dan 2019 yılında burçların hayatımıza neler getireceğini dinledi...

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Bahçeşehir’in merkezinde Makyol güvencesi ile hayata geçirilen Makyol Santral'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede  23 bin liradan başlayan peşinatlarla ödemeler yapılabiliyor.

Makyol Santral ne zaman teslim edilecek Haberi

Makyol Santral ne zaman teslim edilecek

Makyol Gayrimenkul'ün Bahçeşehir’de geliştirdiği projesi Makyol Santral bu ay sahiplerine teslim edilecek. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan haberde, Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, “Makyol Yaşam’ı, büyük bir başarıyla tamamlayıp eksiksiz bir şekilde sahiplerine teslim ettik. Şimdi sıra Makyol Santral’e geldi" dedi.

Makyol Santral tamamı teras veya balkonlu toplam 5 blokta 403 daire ve 9 villadan oluşuyor.Projede satışların yüzde 70’i tamamlanırken, yüzde 30’u kapsayan daireler için teslime özel 3 bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz 50 ay yüzde sıfır faiz avantajı söz konusu.

Makyol Santral nerede? 

Makyol Santral TEM Otoyolu ve gişelerine ve D100 Karayolu bağlantı aksına 500 metre uzaklıkta ve yeni tamamlanacak olan Mahmutbey – Bahçeşehir – Esenyurt Metro Hattı’na yürüme...