19 / 04 / 2024

Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Bu yöntemlerle evinizi saunaya çevirin! Uzmanların sır gibi sakladığı o yöntem ortaya çıktı!

Hava sıcaklıkları artık mevsim normallerinin üzerinde yer almaya başladı. Hal böyle olunca bu durum doğalgaz faturalarına yansıyor. Peki doğalgaz faturasını düşürüp evleri ısıtmak mümkün mü? İşte detaylar!

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Elazığ'da inşa edilen 8 bin deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde ağır hasarlı evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 18 bin 868 konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 8 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek. 

Malatya'da evleri hasar gören vatandaşlar için çadır kuruluyor!

Malatya'da, merkez üssü Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan vatandaşlar için çadırlar kuruluyor...

Malatya'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar yükseliyor!

Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan evlerin 200 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Aydın Baruş: Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber Malatya’daki depremden evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

İsrail'in Gazze saldırılarında evi yıkılanlara kira yardımı yapılacak!

Gazze'deki Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırılarda evleri tamamen yıkılanlara 6 aylık kira yardımı yapılacak...

Çankırı TOKİ Evleri kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşe edilen Çankırı TOKİ Evleri'nin urası çekildi. 249 daire için gerçekleştirilen kura çekimine 320 kişi katıldı...

Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim Haberi

Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Anahtar teslimlerinin devam ettiği Rüyakent Evlerin'de konutlar 148,5 ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 280 konut bulunan projede yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı. 


Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları  150 bin liradan başlayıp, 170 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde planlanan ödeme planından faydalanabiliyor. 


Rüya Kent Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında ; Oturma grupları, halı saha, süs havuzları, baketbol ve voleybol sahası, çocukları için yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi , kreş, anaokulu ve etüt merkezi, her daire için otopark bulunuyor.


Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: (422) 238 33 33 

web: www.akranlarruyakent.com

Ayşe Büşra Yılmaz/...