19 / 04 / 2024

malteep fuar merkezine münihten destek

malteep fuar merkezine münihten destek

Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'de Münih'ten destek geldi. İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan "Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi"ne, Münih Belediye Başkanı Dieter Reiter'den de destek geldi.

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Atatürk Havalimanı uluslararası fuar merkezine dönüşmeli!

MedyaCity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, Atatürk Havalimanı'nın bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin açıklama yaptı. Kurt, Atatürk Havaliman’ının dünya standartlarında bir fuar merkezine dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

İSMOB 2017'de tasarım öne çıktı!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel etkinliklerle devam ediyor.

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

İSMOB TÜYAP kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP ve MOSDER’in iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde yeni adresi TÜYAP Beylükdüzü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

TÜYAP, İSMOB'a ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde, 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

N5 Suites'te 3 bin TL kira getirisiyle! Teslimler Mart'ta!

N5 Suites, projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa sunuyor. Proje Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine yine 15 dakika mesafede bulunuyor.

Afyonkarahisar'ın ihtiyacı fuar merkezi!

Afyonkarahisar Mermer, Maden, Doğaltaş, Makine Teknolojileri Fuarı’nda yapılan konuşmalarda şehrin büyük ve modern bir fuar merkezine ihtiyacı olduğu belirtildi

İzmir Gaziemir Fuar inşaatı ne aşamada?

240 bin metrekarelik alanda 7 blok halinde inşaa edilen yeni fuar alanı, havaalanına 10 dakikada, kent merkezine ise 15 dakika uzaklıkta. Peki yeni fuar kompleksi hangi aşamada?

Şafak İnşaat Wish İstanbul iletişim bilgileri

Lokasyon olarak; Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika mesafede yükselen Şafak İnşaat Wish İstanbul iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 999 96 70...

malteep fuar merkezine münihten destek Haberi

malteep fuar merkezine münihten destek


Almanya'nın Münih kentinde, ilçenin çehresini değiştirecek olan ve en az 15 bin kişiye iş imkânı sağlayacak olan dev fuar projesi ile ilgili temaslarına devam eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Münih Belediye Başkanı Dieter Reiter'i ziyaret etti. Geçen mart ayında yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan eski Münih Belediye Başkanı ve fahri danışmanı Christian Ude'nin de eşlik ettiği ziyaret sırasında Kılıç yapmayı planladıkları fuar projesiyle ilgili Reiter'e, bilgi verildi.   

"Önemli mesafe katettik"

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, fuarın yapımıyla ilgili Münih'te yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verdi. "Fuar projemiz konusunda önemli mesafeler katettik” diyen Kılıç, şöyle konuştu:

“Münih'teki temaslarımızın ardında Münih fuar yöneticileri ile bu projemizin detaylarını Maltepe'de masaya yatıracağız. Kendileri ile işbirliği için ön anlaşma yaptık. Maltepe fuarı, Avrupa ile Asya arasına...