19 / 04 / 2024

maltepe meydan projesi kaç yıldır tamamlanamıyor

maltepe meydan projesi kaç yıldır tamamlanamıyor

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dernek buluşmaları kapsamında Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Kılıç 20 yıldır bitirilemeyen meydan projesini bitirerek trafik sorununu aşacaklarını söyledi.

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

maltepe meydan projesi kaç yıldır tamamlanamıyor Haberi

maltepe meydan projesi kaç yıldır tamamlanamıyor

Maltepe belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Dernek Başkanı Salih Kara, yöneticiler ve vatandaşların da katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “Yerel yönetimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu biliyorum. Bu anlamda burada sizlerle bir araya gelerek, hesap verebilir, şeffaf belediyecilik anlayışımızın bir örneğini sunuyorum. Bugün siz STK’ların da demokrasi ve yerel yönetimler açısından önemini biliyorum.  Bu anlamda hemşehri dernekleri çok önemli bir misyon üstleniyor. Vatandaşlar belediyeye gelmeden önce cenaze, düğün, toplantı gibi birçok işlerini bu dernekler vasıtasıyla çözüyor. Ayrıca kendi kültürel mirasınızı İstanbul’a taşıyorsunuz, bu noktada sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


Gerekirse eylem yapalım

Seçim döneminde ilçenin en önemli sorunlarını 19 maddelik bildirgelerinde topladıklarına değinerek konuşmasını sürdüren Kılıç, belediyenin Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo, Maltepe Meydan projesi,...