23 / 04 / 2024

Mamak kentsel yenileme çalışmaları

Mamak kentsel yenileme çalışmaları

Mamak'ta 5750 konut yapılacak. Kira yardımlarının da düzenli olarak vatandaşların hesabına yattığını kaydeden Akgül, yenileme projesi kapsamındaki 5 bin 750 konutun bu dönem içinde yapılacağını söyledi.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 6. Etap ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 6. Etap ihalesi düzenleniyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap ile 356 konut geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap için çalışmalara başlıyor. Proje kapsamında toplam 356 adet konut yapılacak...

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

 Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde 771 konut teslim edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi işbirliği ile 11 etap ve 14 mahallede uygulanan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 771 konut kura ile sahiplerine teslim edildi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesinde yeni konutlar yolda!

“Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Dünyadaki en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak gösterilen projede yeni konutların inşası sürüyor. 

Mamak kentsel yenileme çalışmaları Haberi

Mamak kentsel yenileme çalışmaları

Mamak Belediyesi, mahalle sakinlerini Ramazân ayı süresince dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla bir araya getiren iftar sofralarını Altıağaç. Karaağaç ve Misket Mahalleleri'nde kurdu. TOKİ ile Mamak Belediyesi arasında yürütülen Altıağaç- Karaağaç ve Hiiseyingazi mahallelerini kapsayan kentsel yenileme projesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Akgül. Altıağaç Mahallesi sakinlerine proje kapsamında 1200 konutun projesinin hazırlanıp TOKİ'ye teslim edildiğini. 1200 konutun da proje hazırlık çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Anlaşmaların yüzde seksen oranında tamamlandığını belirten Akgül,"Sizlerle süreci hızlı şekilde sürdürüyoruz. 


Geniş yeşil alanları, spor alanları, ortak yaşam alanları, açık otopark alanları ve ticaret merkezlerimizle konut değil yaşam alanları oluşturuyoruz. Başlattığımız bu hareketlilik ilçemize canlılık kazandırmıştır" diye konuştu. 


Altıağaç Kapalı pazaryeri ve Misket İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşen iftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül. Ak Parti Mamak...