26 / 04 / 2024

Mamakın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor

Mamakın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül,Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaretle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Vali Yazıcı ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

Mersin Akdeniz'in çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Gültak'ın o açıklamaları...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Mamakın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor Haberi

Mamakın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor
MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül,Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaretle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Vali Yazıcı ya Mamak hakkında ayrıntılı bilgi verdi.


Geçmişte Mamak'ın gecekondu, cezaevi ve çöplüğüyle anıldığını dile getiren Akgül, İlçemizde uyguladığımız projelerle bu imaj tamamen silindi. Artık Mamak Başkent'in yükselen yıldızı haline geldi. Özel sektörün yatırım için Mamak'ı tercih ettiği, bir çok büyük proje ve yatırımın ilçemize geldiğini görüyoruz. Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi dahil Mamak'ta gecekondu sorununu çözüme kavuşturan hu projelerle birlikte Mamak adeta küllerinden yeniden doğuyor" dedi. Vali Yazıcı da Mamak'ta yaşanan dönüşümün etkileyici olduğunu dile getirdi. 


Yeni...