07 / 05 / 2024

Manavgat ihaleleri

Manavgat ihaleleri

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünden bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Manavgat'ta 2 milyon 97 bin liraya arsa satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi, 16 Ocak 2014'te saat 10.30'da yapılacak...

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

Manavgat'ta cami, külliye ve türbe temel atma töreni gerçekleşti!

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Manavgat Cemaleddin-i Seydi Camii'nin temeli atıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hz. Peygamber Muhammet Mustafa'nın soyundan gelen, mezarı Manavgat'ta bulunan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin türbesinin ve caminin temeli atıldı.

Manavgat Turizm Fakültesi inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizm Fakültesi inşaatı başladı MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı 300 günde bitecek!

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde tamamlanacağını belirtti.

Manavgat'taki yerleşik yabancılar konutlarını satıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yerleşik yaşayan yabancılar aldıkları konutlarını Türklere satarak turizm şehrinden uzaklaşıyor. Yabancıların satın aldıkları konutlarını turizm şehrinde yaşayan yerli halka satmada yüzde 150 artış olduğu belirtildi.

Yerleşik yabancılar Manavgat’ı terk ediyor!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda MATSO Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Boztaş, yatırım yapan yerleşik yabancıların konutlarını satarak ilçeyi terk ettiğini söyledi.

Antalya Manavgat'ta icradan 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli, Manavgat İlçesi'nde yer alan 2.914,15 metrekare yüzölçümlü arsa Manavgat Satış Memurluğu tarafından 12 Ağustos günü 15:30-15:40 arası ihale ediliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Antalya Manavgat'ta yol asfaltlama çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Manavgat’ın Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece beldelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Haziran 2015 tarihinde 29384 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği değişikliği esasları..

Manavgat ihaleleri Haberi

Manavgat ihaleleri

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünden:


AÇIKLAMALAR

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ilanda belirtilen muhammen bedeller üzerinden karşılarında yazılı tarih ve saatte Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında toplanacak Komisyonca yapılacaktır.

2 - İhale ile ilgili şartname mesai saatleri dahilinde Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünce ücretsiz görülebilir.

3 - Taşınmazın İhalelerine iştirak etmek isteyen Gerçek Kişilerin: Geçici teminat olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 26 ncı maddesinde belirtilen değerlerden (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri) herhangi biri kabul edilebilir. Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya...