29 / 03 / 2024

Manisa altyapı yatırımları

Manisa altyapı yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ‘114 Mahalle Projesi’ni geliştirerek mahalle sayısını 130’a çıkardı.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa'da altyapı dönüşüm hamlesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında eski hatları modern bir yapıya kavuşturuyor.

Manisa'nın 5 mahallesine yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaparak, mahallelerin yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirdi.

Manisa Sultaniye'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Çerkez Sultaniye Mahallesi’ne sıfırdan kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor.

Manisa Turgutlu'daki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışması yaparak, yağışlı havalarda mahalleliyi zor durumda bırakan su birikintilerinden kurtardı.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Manisa Karayağcı'nın üst yapı sorunlarına neşter!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla, uzun zamandır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarına neşter vuruyor.

Manisa Akhisar yeni altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Manisa Çaypınar sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Çaypınar Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile kanalizasyon hattı olmayan mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Yeniharmandalı'ya yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi’nde yürüttüğü hat döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa'da 350 kilometre yol asfaltlanacak!

2016 yılında Kula’ya yapılacak olan 350 kilometrelik yol için Esenyazı mahallesinden başladı. Manisa’nın 17 ilçesine 2 bin 500 kilometresini asfaltlanacak.

Manisa Alaşehir'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’de toplam 62 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor. MASKİ, çalışmalarına Dağhacıyusuf mahallesi ile start verdi.

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesinde toplam 56 bin metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.

Manisa Saruhanlı'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Sürdürülen çalışmalar sayesinde mahalleler daha yaşanabilir hale geliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Manisa altyapı yatırımları Haberi

Manisa altyapı yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında 130 mahallenin daha dönüşümüne imza atacak. Proje kapsamında içme suyu ve kanalizasyon hatları modern bir yapıya kavuşacak. İhtiyaç duyulan noktalarda da taşkın sorunlarını ortadan kaldırmak için dere ıslahı ve içme suyunda kullanılmak üzere enerji temini projeleri de hayata geçirilecek. Mahallelerde ikamet eden vatandaşlar ise daha sağlıklı ve modern bir yapılanma sayesinde Büyükşehir farkını yaşayacak. Proje için öngörülen proje bedeli ise 175 milyon TL olarak hesaplandı. 

Ekipler yoğun mesai harcıyor

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri için hazırlanan ‘130 Mahalle Projesi’ ile vatandaşlar uzun yıllar kullanabilecekleri sağlıklı altyapı ağlarına kavuşacaklar. Proje hazırlık çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden projede, Projeler Dairesi Başkanlığı ekipleri yoğun mesai harcıyor. Öncelik sırasına göre...