25 / 04 / 2024

manisa Delemenler Düğün Salonu projesi

manisa Delemenler Düğün Salonu projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir Delemenler Mahallesi’nde yapımına başladığı çok amaçlı etkinlik salonunda sona gelindi. Delemenliler yakın zaman içerisinde düğün, taziye, toplantı ve benzeri sosyal etkinliklerini yapabilecekleri modern bir salona kavuşacak.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

Elazığ ve Manisa'daki depremler sonrasında kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi.  Ancak, İzmir depreme hala hazırlanamadı. Şehirde 8 yılda sadece 1000 adet konut dönüştü.

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

manisa Delemenler Düğün Salonu projesi Haberi

manisa Delemenler Düğün Salonu projesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alaşehir ilçesi Delemenler Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı etkinlik salonunda sona gelindi. Bölge sakinlerinin kısa süre içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetlerini yapabileceği modern bir salona kavuşacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “İl genelinde Manisalı vatandaşlarımızın düğün, toplantı ve benzeri sosyal etkinliklerini yapabilecekleri çok amaçlı etkinlik salonlarını bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Delemenler Mahallemizde de yapımına başlanan salonumuz önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölge sakinleri hem modern bir düğün salonuna, hem de her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri bir salona kavuşacak” dedi.



Manisa Büyükşehir...