16 / 04 / 2024

manisa ücretli otopark

manisa ücretli otopark

Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, Burdur’da, Danıştay’ın cadde ve sokaklarda otopark ücreti uygulamasını iptal ettiğini belirterek, Manisa’da da ücretli otopark uygulamasının kaldırılması için Belediye'ye başvurduklarını açıkladı.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Manisa Ulupark imar plan değişikliği kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu. 

manisa ücretli otopark Haberi

manisa ücretli otopark


Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, dernek binasında bir basın toplantısı düzenledi. Burdur’da otopark ücreti uygulamasının sona erdiğini belirten Tüketici Hakları Derneği Manisa Şube Başkanı Rıfat Asyalı, Danıştay’ın verdiği kararla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kararın önemli olduğunu ifade eden Asyalı, "Burdur’da Tüketiciler Derneği cadde ve sokaklarda belediyelerce alınan park ücreti uygulamasını Burdur Belediyesi sona erdirdi. Bu kolay olmadı. Burdur’daki Tüketici Haklarını Koruma Derneği’nin davası en son Danıştay’a kadar gitti. Bu 8 yıl sürdü ve bu günlerde kararı çıktı. Bu karar sonucu Burdur Belediyesi otopark ücretleri kapsamındaki uygulamayı sona erdirdi. Burdur Belediyesi şehrin ana arterlerde belirli yerlerde uygulamanın bittiğine dahil tabelalarla halka duyuruyor. Her ne kadar Burdur Belediyesi için karar çıkıyorsa da Türk milleti adına karar alındığını düşünüyoruz. Danıştay...