25 / 04 / 2024

mantolama kredisi nereden alınır

mantolama kredisi nereden alınır

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

2017'ye kadar tüm binalar enerji kimlik belgesi alacak!

Apartmanların enerji kimlik belgesi alması için tanınan süre 2017'de doluyor. Bu belgeyi almak için binanın ısı kaybını önleyen mantolamanın yapılması şart. Bu ihtiyacı gören az sayıda banka 60-120 ay arasında vadelerle düşük faizli mantolama kredisi veriyor...

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kredi başvurusu nereden yapılır?

Riskli olarak tespit edilen taşınmazın hak sahipleri tarafından yeniden inşa edilmek istenmesi durumunda devletin anlaşmalı olduğu bankalardan kentsel dönüşüm kredisi kullanılabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredi başvurusu nereden yapılır?

Mantolama kredisi veren bankalar!

Mantolama, binaların giydirilmesi olarak nitelendirilen uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kimi bankalar bu masraflar için tüketiciye kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi veren bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Konut kredisi fek yazısı nereden alınır?

Konut kredisi fek yazısı, konut kredisi kullanılan dolayısı ile tapu üzerinde ipotek bulunan taşınmaz malların üzerindeki ipoteğin kaldırılması için isteniyor. Peki, konut kredisi fek yazısı nereden alınır?

Konut kredisi ekspertiz raporu nereden alınır?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen kimselerin evleri banka tarafından gönderilen eksper tarafından inceleniyor. Peki, konut kredisi ekspertiz raporu nereden alınır?

Riskli yapı tespit kredisi en çok kaç TL alınabilir?

Riskli yapı tespiti için verilen tespit kredisi nedir? Tespit kredisi nereden alınır? Riskli yapı tespit kredisi en çok kaç TL alınabilir? İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, bu soruları şöyle cevaplıyor...

Riskli yapı tespit kredisi nasıl alınır?

İstanbul'da riskli yapı tespiti yaptırmak isteyenler bu iş için krediyi nereden bulacak? Riskli yapı tespiti kredisi kaç TL'ye kadar alınabilir? Riskli yapı tespit kredisi nasıl alınır? İşte tüm bu soruların cevapları bu haberde...

Evinizin mantolanması için bankalarda krediniz hazır!

Mayıs 2017'ye kadar tüm binalar için ısı yalıtımı yaptırılması gerekiyor, Isı yalıtımında en sık kullanılan yöntem mantolama. Bankalar, yüzde O ile 1 arasında aylık faizlerle mantolama kredisi vermeye başladı

Konut kredisi faizlerinde son durum!

Bu hafta en düşük konut kredisi faiz oranını hangi banka uyguluyor?

Konut kredisi faizlerinde son durum!

Bu hafta en düşük konut kredisi faiz oranını hangi banka uyguluyor?

Şekerbank, 30 yıl vadeli mortgage kredisi verecek

Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, 25-30 yıl vadeli mortgage kredisi vermek için çalışma yaptıklarını söyledi

mantolama kredisi nereden alınır Haberi

mantolama kredisi nereden alınır

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam, Isıtma/Soğutma (klima, kazan, kombi, tesisat, radyatör, ısı paylaşım sistemleri –pay ölçer, kalorimetre-, doğalgaz abonelik ) gibi tüm harcamalar için bankalar mantolama kredisi veriyor.


Mantolama kredisinin özellikleri, koşulları ile faiz oranları da bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Mantolama kredisi veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Vakıf Bank, Şeker Bankası ve Deniz Bank bulunuyor.


Örnek Ziraat Bankası mantolama kredisi:

-Şube Uzman uygulayıcı Firmaya gider, kampanya hakkında görüşür. 

-Mutabık kalındıktan sonra Protokolün firma ve şube tarafından imzalanması ile proje başlamış olunur. 

-Müşteri, yalıtım ihtiyacı için kampanya kapsamında yetkilendirilmiş Uzman Uygulayıcı Firmaya gider.

-TS 825 standartlarına uygun olarak talep ettiği yalıtım ile ilgili ürün ve hizmet için uygulayıcı firma ile mutabakata varır.

-Uzman uygulayıcı firmanın...