29 / 03 / 2024

Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı izmir

Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı izmir

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Böylesi görülmemişti! Doğal gazda tehlike çanları çalıyor

Rusya yaptırımları nedeniyle doğal gazda büyük bir krizin eşiğine sürüklenen Avrupa çok daha vahim bir açıklama yapıldı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, küresel bir enerji krizi yaşandığını belirterek, Avrupa'da bu kışın çok zor olacağını ifade etti.

Doğal gaz fiyatlarını uçuracak hamle! Resmen durduruldu

Doğal gaz pazarında fiyat artışına neden olabilecek çok önemli bir gelişme oldu. Uluslararası enerji şirketi Shell, işçilerle ödeme konusunda anlaşamayınca dün vardiya bitiminde sevkiyatın durdurulduğu ifade edildi.

Son Dakika.. BOTAŞ evlerde kullanılan doğal gaza büyük zam yaptı! Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan gaza da zam

Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.

Doğal gaza zam mı gelecek? Yüzde 30…

Son dönemlerde uluslararası piyasalarda yaşanan fiyat artışlarına paralel, nisan ayı başı itibarıyla doğal gaza yeni zam bekleniyor. Aylık güncellemeler kapsamında sanayide kullanılan doğal gaz fiyatlarındaki artışın yüzde 30’lara ulaşabileceği öne sürüldü. 

Moody's: Düşük fiyatlar petrol ve doğal gaz şirketlerinin finansal risklerini artırdı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, düşük petrol fiyatlarının 2020 yılında petrol ve doğal gaz şirketlerine ilişkin finansal riskleri artırdığını aktardı.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

İZSU doğal afetlere karşı Japonlarla işbirliği yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin kanal sistemini doğal afetlere karşı güçlendirmek için Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile birlikte çalışacak.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Doğal taş ve mermerin kalbi Antalya'da atacak!

Pyramids Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya,Uluslararası Doğal Taş ve Ürünleri Fuarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 bölgeden 62 ülkenin katılımının hedeflendiği fuarı, yaklaşık

Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı izmir Haberi

Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı izmir

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı. Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, bombalı saldırılar nedeniyle ziyaretçilerden iptal endişesi yaşadıklarını ancak tek bir iptal bile olmadan fuarı açtıklarını söyledi. 


KURDELE KESİLDİ 


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nın açılış kurdelesini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaooğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ile İzmir'in ilçe belediye bakanlan ve sektör temsilcileri birlikte kesti. Protokol, Fuar İzmir binasının şeklinde yapılan pasta önünde poz verdi. 


FUAR YÜZDE 12 BÜYÜDÜ 


Başkan Aziz Kocaoğlu, mermer fuarının yaklaşık yüzde 12...