18 / 04 / 2024

Mardan Spor Kompleksi satış ihalesi

Mardan Spor Kompleksi satış ihalesi

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalar başladı!

Nevşehir'de hizmete kazandırılması amaçlanan Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Kula'ya 11 milyon liralık dev spor kompleksi!

Kula’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılacak, 11 milyon liraya mal olacak dev spor kompleksi ihaleye çıkıyor

Kula Spor Kompleksi'nin İhalesi 14 Kasım’da!

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula’ya yaklaşık 11 Milyon liralık yatırım yapılarak ilçeye dev spor kompleksi kazandırılacak.

Küçükköy Spor Kompleksi 22 milyon TL'ye mal olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gelinen son aşama hakkında bilgi aldı.

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Kocaeli İshakçılar Spor Kompleksi inşaatı başladı!

İshakçılar halkından gelen talep üzerine burayı adeta bir spor üssü haline getirmeye kararlı olan Derince Belediyesi, ilk etapta spor kompleksi inşaatında çalışmalara başladı

Ergün Turan: Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık!

TOKİ Başkanı Turan: "Ülkemizde birçok özelliği ile ilkleri barındıran Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaştık" dedi.

Mardan Spor Kompleksi satış ihalesi Haberi

Mardan Spor Kompleksi satış ihalesi

Azeri asıllı Rus iş insanı Telman İsmailov’un 1.4 milyar dolarlık yatırımla açılışını yaptığı Mardan Palace, açılışından birkaç sene sonra mali sıkıntılar ile gündeme oturmuştu. CNN Türk'te yer alan habere göre; otelin satışının ardından şimdi de 7 yıldızlı otelin hemen yanındaki ‘Mardan Spor Kompleksi’nin de icradan satışı yapılıyor. 

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi’ndeki icra ihalesinin arka planında, Mardan Palace’ın sahibi olan şirketin iflası bulunuyor. Telman İsmailov’un oğlu Sarkhan İsmailov’un da yönetiminde yer aldığı 220 milyon Türk Lirası sermayeli Ast İnşaat Turizm Taahhüt AŞ şirketi için mahkeme 19 Eylül 2018 tarihinde iflas kararı aldı. İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği iflas kararının ardından şirketin tasfiye süreci başlatıldı. İcra İflas Müdürlüğü’nün sürdürdüğü tasfiye sürecinde, şirketin ait varlıklar bir bir icradan satışa çıkarılıyor.