24 / 04 / 2024

mardin PTT binası

mardin PTT binası

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve sosyal moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin PTT binası hizmete girdi!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak, karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Mardin eski PTT binasının restorasyonu tamamlandı!

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası, çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi.

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Hatay'da tarihi PTT binasının merdivenleri çöktü!

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

Mardin Derik Belediyesi'nin yeni binası yeni yılda açılacak!

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Mardin Devlet Hastanesine 400 yataklı ek bina geliyor!

Mardin Devlet Hastanesinin eski binası yıkılarak yerine 400 yataklı ek bina yapılacağı belirtildi..

Topkapı PTT binası 24 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Topkapı'da 2014 yılında yapımına başlanan PTT'nin dağıtım merkezi inşaatının çelik kirişlerin eksikliği ve kolonlarının yetersiz olması sebebi ile durdurulduğu ortaya çıktı.

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Mardin Kızıltepe'de 4.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi,Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  fabrika binası ve arsası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için belirlenen muhammen bedel 4 milyon 759 bin 783 TL.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

mardin PTT binası Haberi

mardin PTT binası

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından tadilat ve restorasyonu tamamlanan eski PTT binası çeşitli eğitim hizmetlerinde bulunmak ve aynı zamanda vatandaşların sosyal ve moral ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uygulama oteli ve sosyal tesis olarak hizmete girdi. 


MAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, 19. Yüzyılda Mimarbaşı Sarkoz Lole tarafından yapılan ve PTT Genel Müdürlüğünden kiralanan tarihi binanın alan ve işleyişiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunda Binanın tarihi Mardin'de konumlandığını, bin 143 metrekare kapalı ve 517 metrekare açık alana sahip olduğunu belirten Ağırakça, yapının dokuz oda, bir restoran ve iki idari birimden oluştuğunu söyledi. Ağırakça,  armana uygun şekilde işletileceği ve denetleneceğini vurgulayarak, "Mardin'de gelişen turizm sektörünün eğitimli personel ihtiyacını karşılamak ve şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katversitesi tarafından ihtiyaçlarını karşılamak turizm ve eğitimi birleştireceğiz" dedi. 


Diyarbakır...