19 / 04 / 2024

marinaya yakın konutlara ilgi arttı mı

marinaya yakın konutlara ilgi arttı mı

Marinalara yakın konutlara ilgi artarak devam ederken, yeni konut projelerinde de tekne bağlama iskeleleri dikkat çekiyor.

Marinaya yakın konutlara ilgi arttı!

Marinalara yakın konutlara ilgi artarak devam ederken, yeni konut projelerinde de tekne bağlama iskeleleri dikkat çekiyor.

İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları!

Üniversite sınav sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Şimdi sırada tercihler bulunuyor. Öğrencilerin büyük çoğunluğu öncelikle İstanbul'u tercih ediyor. İşte İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları...

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Tüketilen toplam enerjinin yüzde 40'a yakını binalarda kullanılıyor!

İZODER Başkanı Pelesen, "Binalarda tüketilen enerji Türkiye ekonomisi için de çok önemli çünkü toplam enerji tüketiminin yüzde 40’a yakını binalarda harcanıyor" dedi...

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

marinaya yakın konutlara ilgi arttı mı Haberi

marinaya yakın konutlara ilgi arttı mı

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle beraber izole tatil yapmak isteyenler tekneleri tercih etti. Kimi tekne alırken kimi de kiralama yoluna gitti. Yaşanan gelişmelere göre, bazı tekne şirketleri 2024 yılından önce tekne siparişi kabul edemeyeceğini duyurdu. Bu sebeple marinalara yakın konutlara ilgi artarak devam ederken, yeni konut projelerinde de tekne bağlama iskeleleri dikkat çekiyor. Bazıları da konutlarını, arabalarını satıp tekne alarak yaz-kış deniz üzerinde bir hayat sürmeyi tercih ediyor.

Yüzde 100'e yükseldi

Teknelere gösterilen taleplerle ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Koronavirüs salgını birçok sektörde küçülme yarattı fakat tekne ve yat sektöründe satışlar yüzde 100’ün üzerinde arttı. Yat dediğiniz şey ihtiyaç dışı bir lüks ama insanlar bunu hayatında bir gereklilik olarak görmeye başladı. Çünkü yat ve tekneler...