28 / 03 / 2024

markalı konutta kampanyalar

markalı konutta kampanyalar

Markalı konut üreticileri ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İnşaat şirketleri konut projelerinde 0 faizli, düşük peşinatlı uygun ödeme imkanı sağlıyor. 

Konutta stok problemi büyüyor!

İnşaat maliyetlerin yükselmesiyle beraber inşaat üretiminin durması ile konutta stok probleminin büyüdüğünü söyleyen Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, özellikle markalı konutlarda büyük sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

Markalı konutta stok eriyor!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.20, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6.28 ve endeksin başlangıç dönemi olan Ocak 2010'a göre ise yüzde 104.70 oranında nominal artış yaşandı. 

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Mesa'dan 4 yeni proje geliyor!

Mesa, markalı konutta 50 yıllık köklü geçmişi ile güvenin sembolü oldu. 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut üreten Mesa, yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Mart ayında markalı konutta stok eridi!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2020 Mart ayı sonuçlarına göre, markalı konutlardaki stok erime hızı rakamları açıklandığında adet bazında yüzde 4.17 oranında erime yaşandı.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yeni kampanyalar başlattı. İşte kampanyalı konut projeleri...

Markalı konutta faiz düştü! İşte kampanyalı 8 proje!

Kamu bankalarının konutta 0.99 faiz oranı, özel bankaları da hareketlendirdi ve pek çok banka 0.98 - 0.99 faiz oranı sunuyor. Markalı konut üreticileri de özel anlaşmalarla, faizi çok daha alt seviyelere çekti...

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Markalı konutta düşük faiz hareketi!

Konut kredisinde faiz oranlarının yüzde 0.99’a düşmesiyle markalı konut firmaları da yeni kampanyalarına başladı.

markalı konutta kampanyalar Haberi

markalı konutta kampanyalar

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre;  0 faizli, düşük peşinatlı ve taksitlerin ertelendiği markalı konut projelerinde adeta bahar kampanyası yaşanıyor. Şirketler ayrıca peşin ödemelerde indirim yapıyor.

1-) SİNPAŞ:  Sinpaş İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’de hayata geçirdiği 9 projede taksit kampanyası başlattı. Sinpaş Finans Şehir, Aydos Country, Queen Bomonti, Metrolife, Gökorman, Al-tinoran, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Aqua City Denizli projelerinde sabit taksitlerle ister banka kredili, ister firma bünyesinde özel ödeme planlarıyla ev sahibi olunabiliyor. 


https://sinpasgyo.com/


2-) NUVO DRAGOS:  Maltepe’de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesi Özderici GYO imzasını taşıyor. Tapu ve teslimlerin hemen yapıldığı Nuvo Dragos’ta peşin ödemelerde fiyatlar 420 bin liradan başlıyor. Yüzde 25 peşinde kalan borç 100 ay vade farksız taksitle ödeniyor....