18 / 04 / 2024

Marmara Kule fiyat

Marmara Kule fiyat

Kartal'da deniz ve Adalar manzaralı konumda Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Marmara Kule fiyat!

Marmara Kule fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Marmara Kule projesi Kartal’da inşa ediliyor.

Marmara Kule teslim tarihi!

İçerisinde çocuk oyun alanı, açık havuz, ve otopark gibi ortak yaşam alanları bulunan Marmara Kule Kartal’da yükseliyor. Marmara Kule teslim tarihi net olarak belli değil.

Marmara Kule nerede?

Gizer İnşaat ve Işık İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Marmara Kule Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje 38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Marmara Kule nerede?

Yenibosna Elmas Kule fiyat!

Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

Elmas Kule fiyat!

Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

İn Mari Marmara fiyat listesi!

Marmara denizinin en özel kıyılarından birinde; Beylikdüzü’nde hayata geçirilen İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara fiyat listesi haberimizin içerisinde başlıyor....

İn Mari Marmara projesi fiyat!

Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Mabeyn Marmara fiyat listesi 2019!

Beylikdüzü'nün Yakuplu bölgesinde inşa edilen Mabeyn Marmara'da satışlar devam ediyor. 2020'de teslim edilecek projede 2+1 fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor. İşte Mabeyn Marmara fiyat listesi 2019...

Eliz Kule fiyat listesi!

Eliz Kule fiyat listesi 945 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Ovacık'ta Yozgat Bulvarında inşa edilen projede toplamda 102 daire ve 27 adet ticari ünite bulunuyor.

Liv Marmara fiyat listesi 2018!

Liv Marmara fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Liman Cad. üzerinde limana en yakın ve tek rezidans projesi olan Liv Marmara'da 495 daire ve ticari alanlar bulunuyor. 

Çankaya Sisa Kule fiyat!

Çankaya Sisa Kule fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 11 bin 845 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Ankara  Çankaya'da yer alıyor.

Marmara Evleri 4 fiyat!

Marmara Evleri 4 fiyat listesi dairelerin kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 40 ay vade farksız senet imkanı sağlanan projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Huzurlu Marmara fiyat ve ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da kampanyalı fiyat ve ödeme olanakları sunuluyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Marmara Kule fiyat Haberi

Marmara Kule fiyat

Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığının İstanbul Kartal'da E-5 yanyol üzerinde hayata geçirmekte olduğu Marmara Kule projesinde1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan konut ve home ofis kullanımına uygun durumda bağımsız birimler yer alıyor. 6 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 32 katlı tek blok olarak yükselen Marmara Kule projesinde 4 bin metrekarelik alana yayılan 2 adet de ticari ünite bulunuyor. 

Soğanlık Metro istasyonunun  yanında, Kartal Adliyesi'ne yürüme mesafesinde konumlandırılan Marmara Kule projesinde yer alan 1+1 konutlar 72 ile 86 metrekare, 2+1 konutlar ise 159 ile 167 metrekare  olarak tasarlandı. 1+1 konutların  340.000 TL ile 545.000 TL, 2+1 konutların ise 775.000 TL ile 961.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışta olduğu Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredli ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanırken...