19 / 04 / 2024

Marmara Kule Yasin Işık

Marmara Kule Yasin Işık

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Marmara Kule Business'ta tapunuzu hemen alın!

GİZER IŞIK İNŞAAT'ın Kartal'da inşa edilen 28. katına ulaşan projesi Marmara Kule Business yeniyıla özel cazip avantajlar sunuyor. Büyük bir farklılığa imza atarak hemen tapu garantisi veren projede 36 aya 0 faiz kampanyası yeni yılda da devam ediyor.

Marmara Kule Business'ta 36 ay 0 faiz fırsatı!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği, lokasyonu ve proje içeriği ile dikkat çeken Marmara Kule Business'ta cazip kredi avantajları sunuyor.

Marmara Kule Business'ta kampanyalı ödeme planı!

Gizer Işık İnşaat, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen noktalarından Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile yükselen Marmara Kule Business'ta yeni ödeme seçenekleri sunuyor.

Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da,kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar sunuyor.

Marmara Kule Business'ta 965 bin TL'ye daire!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ı inşa ediyor.

Marmara Kule Yasin Işık Haberi

Marmara Kule Yasin Işık

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yakın projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.


Adana'da 1992 yılında kurulan ve 25 yıldır inşaat sektörüne hizmet veren Yasin Işık İnşaat, İstanbul Kartal sınırları içerisinde yükselecek olan 'Marmara Kule' projesine start verdi. Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık, Marmara Kule'nin 97 metre yüksekliğinde, 32 katlı ve 251 konuttan oluştuğu bilgisini verdi. Gizer Grup Şirketi ile projeyi ortak yürüttüklerini ifade eden Yasin Işık; "İki yılda tamamlanacak olan Marmara Kule'de konut ve ofis olarak kullanüabilecek dairelerin büyük çoğunluğu Marmara ve Prens Adalarının nefes kesen manzaralarını görebilecek. Diğer daireler...