23 / 04 / 2024

Marmarabirlik depoları iş merkezi mi olacak

Marmarabirlik depoları iş merkezi mi olacak

Orhangazi'de, Marmarabirlik tarafından satılan eski hizmet binası ve depoların ay sonunda yıkımına başlanıyor. İhaleyi alan firma, 4 bin metrekarelik alana iş merkezi ve 100 konut yapacak.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Kredi desteği 3 liradan 10 liraya çıkarıldı! Marmarabirlik’ten rekor tahsis!

Marmarabirlik yeni sezon için ortaklarına 538 milyon lira kredi tahsis edecek. Ayrıca kredi desteğinin 3 liradan 10 liraya çıkarıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Araç sahiplerini sevindiren haber geldi! Depoları fullemeye hazır mısınız? Benzin ve motorin fiyatları düşüyor!

Milyonlarca araç sahibini sevindiren haber geldi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken çok sayıda kişi belki de uzun bir aranın ardından ilk kez depoları fulleyebilecek. İşte detaylar…

Benzine bu gece zam geliyor! Tabelalar değişmeden depoları fulleyin! BP, PO, Opet, Shell 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü her gün son dakika akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Sürücüler indirim beklerken, benzine zam geleceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği (Marmarabirlik), 2022, 2023 iş yılı kampanyasında, ürün alımında tavan fiyat 46 Türk Lirası, taban fiyat 18 Türk Lirası, yağlık zeytin fiyatı da 16 Türk Lirası olarak belirlendi.

Motorine 2.50 TL indirim müjdesi! Yarından itibaren depolar dolacak! İşte Opet, PO, Shell 28 Haziran 2022 fiyat listesi

Sürücülerin beklediği müjde dün gelmiş ve motorinin litresine 1 lira 50 kuruş indirim yapılacağı açıklanmıştı. Ancak bugün verilen yeni bir haberle motorinde indirim tutarının arttığı belirtildi. Peki motorinin litresine kaç lira indirim yapılacak?

Tarım Kredi Kooperatifi marketinde ayçiçek yağına dev indirim haberi

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ayçiçek yağlarına indirim yapılacağı öğrenildi. Trakya Birlik tarafından 'Depolarımızda stok sorunu yok' açıklaması sonrası vatandaşın ayçiçek yağına daha uygun fiyata ulaşabilmesi için indirim yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Ayçiçek yağı fiyatları yine uçacak uyarısı! 119 liraya düşürüldü depolar boşaltıldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ukrayna'nın elinde bulunan 7 tona yakın ayçiçek yağını Tükiye'ye yüzde 25 indirimli satmayı taahhüt ettiğini açıklamıştı. Ukrayna'dan gelen son haber moralleri bozdu. Ülkede ayçiçek yağları yağma edildi.

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmarabirlik tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı duyuruldu...

İzmir'deki 45 katlı gökdelen için yapı ruhsatı davası!

İzmir'in Pasaport'ta tütün depoları ve alışveriş merkezinin olduğu alana yapılacak, 45 katlı, 250 metre yüksekliğindeki gökdelene Konak Belediyesi tarafından verilen yapı ruhsatının iptali için dava açıldı.

Beypazarı Belediyesi yeni iş yerlerinin inşaatı tam gaz!

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan, yaklaşık 1.500 metre kare alan üzerinde hayata geçirilen Belediye iş yeri ve depoları inşaat çalışması sürüyor.

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

Binalarınızdaki su depoları temizleniyor mu?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "binalardaki su depoları" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları...

Marmarabirlik depoları iş merkezi mi olacak Haberi

Marmarabirlik depoları iş merkezi mi olacak


Orhangazi'de, Marmarabirlik tarafından satılan eski hizmet binası ve depoların ay sonunda yıkımına başlanıyor. İhaleyi alan firma, 4 bin metrekarelik alana iş merkezi ve 100 konut yapacak. 


Eski düğün salonu, hizmet binası ve depoların olduğu 4 bin metrekarelik arsanın tapu devri geçen cuma günü yapıldı. 

Firma, şubat ayı sonu itibariyle binanın yıkımına başlayacak. Bektaş İnşaat ve Kuyumculuk şirketi, depoların olduğu 4 bin metrekarelik arsanın alt katına dükkanlar ve iş merkezi, üst katlara ise daire yapacak. 100'e yakın konut yapılması planlanıyor. 



A...