28 / 03 / 2024

Marmaris Okluk Koyu Cumhurbaşkanlığı köşkü

Marmaris Okluk Koyu Cumhurbaşkanlığı köşkü

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Okluk Koyu'na inşa edilen kaçak yapı meclis gündeminde!

Muğla ilindeki Okluk Koyu'na inşa edilen yapı meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Okluk Koyu turizme kapatılacak mı?

Çevre ve şehircilik Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için inşa edilen Yazlık Saray’ın çevresindeki turizm işletmelerinin tahliyesine karar verdi.

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Marmaris Okluk Koyu'nun kamulaştırılacağı iddiaları TBMM'de!

Marmaris Okluk Koyu'nun kamulaştırılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayı için kamulaştırma mı yapılacak?

Marmaris Okluk’taki Cumhurbaşkanlığı yazlık konutunun etrafındaki özel mülklerin de “güvenlik” gerekçesiyle kamulaştırılacağı iddia edildi.

Marmaris'teki yazlık sarayın yayılacağı alan 65 hektara çıkarıldı!

Marmaris Okluk Koyu’nda yapımı süren yazlık sarayın yayılacağı alan güvenlik alanı oluşturma gerekçesi ile 20 hektardan 65 hektara çıkartıldı.

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

Marmaris Okluk Koyu Cumhurbaşkanlığı köşkü Haberi

Marmaris Okluk Koyu Cumhurbaşkanlığı köşkü

 CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Cumhurbaşkanlığı bütçesinin görüşmeleri sırasında; Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için Cumhurbaşkanlı'ğına yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a verdi. Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre;  Alban’ın mektubunda, Marmaris’te bulunan ve kamuoyunda “Yazlık Saray” olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Yazlık Yerleşkesi hakkında yeterli bilgi olmadığına dikkat çekti. Milletin vergileriyle imar edilen bu “Yazlık Saray”ın yapımı için bütçeden ne kadar TL veya döviz cinsinden para harcandığının merak konusu olduğuna dikkat çeken Alban, yine bu yerleşkenin ne kadarlık bir alana kurulduğu, içinde bulunan bina, oda, havuz vb. sayısının da tartışmalara konu edildiğini aktardı. 

Alban, Anayasanın 98. maddesi gereğince, bilgi edinme ve denetleme yetkisini kullanarak Oktay’a, bu tesis hakkında yönelttiği sorulara yanıt alamadığını aktardı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir...