25 / 04 / 2024

MB Holding turizm yatırımları

MB Holding turizm yatırımları

MB Holding, inşaattan seracılığa, perlitten medikal tekstile, jeotermal enerjiden turizme kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor. BLT Enerji olmak üzere sekiz firması bulunuyor. Firma son yıllarda enerji yatırımlarıyla büyüyor.

MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyüyecek!

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Capital Yatırım Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Otto Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

MB Holding turizm yatırımları Haberi

MB Holding turizm yatırımları

MB Holding, inşaattan seracılığa, perlitten medikal tekstile, jeotermal enerjiden turizme kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor. MB Holding'in Baltaş İnşaat, Balpa İnşaat, İnper Perlit, Mege Enerji, Sultan Sera, 3Teks Medikal Tekstil, BLT Turizm ve BLT Enerji olmak üzere sekiz firması bulunuyor. Firma son yıllarda enerji yatırımlarıyla büyüyor. 


MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, holdingin inşaattaki firmalarından Baltaş ve Balpa İnşaat’m toplu konutta profesyonelleştiğini belirterek, bugüne kadar 10 bini aşkın konut aynı zamanda birçok hastane, üniversite, cami, sanayi sitesi, fabrika, stadyum ve hidroelektrik santrali inşa ettikleri bilgisini verdi. İnper Perlit adlı firmalarının ise bölgedeki tek perlit üretim tesisine sahip olduğunun altını çizen Balat, “Perlit, inşaat sektöründe ısı ve ses yalıtımında, tarım sektöründe ise verim artırıcı olarak kullanılan ve sanayinin birçok dalında...