18 / 04 / 2024

Medical Park Hastanesi Esenyurt

Medical Park Hastanesi Esenyurt

Esenyurt'ta hizmete girecek olan Medical Park Hastanesi'nin mülakat programı, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni hastanenin tüm personelleri ESBİM çatısı altında işe yerleştirileceğini açıkladı.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Central Park’ta sahra hastanesi kuruluyor!

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

Ordu Şehir Hastanesi'nin imar planına itiraz!

Ordu Şehir Hastanesi için yapılmak istenen imar değişikliği planına Ordu Çevre Derneği itiraz dilekçesi verildi. ORÇEV Başkanı Ersan, "Arsanın eski sahipleri, buranın park alanı şartıyla kamuya devretti" diye açıklama yaptı. 

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.

Ordu Şehir Hastanesi, Botanik Parkı'na mı inşa edilecek?

Ordu'da planlanan şehir hastanesinin Botanik Parkı'na inşa edileceği iddia edildi. Ordu Çevre Derneği, karara tepki gösterdi.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Medical Park Hastanesi Esenyurt Haberi

Medical Park Hastanesi Esenyurt



Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) yine vatandaşların işsizlik sorununa çare oldu. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan mülakata Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESBİM sorumlusu Suat Kaya, hastane yetkilileri ve hastanede çalışmak üzere başvuruda bulunan yüzlerce vatandaş katıldı. İlk etapta 220 kişi istihdam edilecek olan ve daha sonra bu sayıyı bine çıkaracak olan Esenyurt Medical Park Hastanesi'nin mülakat töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu, "Bugün mülakat programına katıldığımız hastanemizin tüm personelleri ESBİM çatısı altında işe yerleştirilmiştir. Yani hastanenin tüm personelleri bizim tarafımızdan sağlanacaktır. Belediyemizin istihdam merkezi olan ESBİM'e kurulduğu günden bu yana 26 bin 988 kişi kayıt yaptırmıştır. Bu kayıtlardan 13 bin 609 kişiyi işe yönlendirildi. 8 bin 938 kişi şuan işlerine devam etmektedir. Bütün çabamızla Esenyurt için ve Esenyurtlu hemşehrilerim için...