18 / 04 / 2024

medicana hastane inşaatları

medicana hastane inşaatları

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Medicana 2021'in sonuna kadar 3 hastane daha açacak!

Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Medicana, 2021'in kadar üç yeni hastane daha açacak. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Sektörümüzde çok önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Sağlıkta Türkiye ve Medicana olarak dünya markası olacağız” diye konuştu.

Irak'ta hastane inşaatları yeniden başlayacak!

Irak Sağlık Bakanı Ala el-Alvan, durdurulan hastane inşaatlarının yeniden başlaması için gerekli bütçenin ayrıldığını söyledi...

Tamamlanamayan hastane inşaatları mecliste konu oldu!

Süresi içinde tamamlanamayan hastane inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da hastane inşaatlarında deprem izolatörü uygulaması!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak ve Odaya üye inşaat mühendisleri, Sağlık Bakanlığı'nın hastane inşaatlarında kullanmaya başladığı deprem izolatörü uygulamasını düzenlenen teknik gezide inceledi.

Kayseri'deki hastane inşaatlarında son durum!

Kayseri, özel sektör yatırımlarının artmasıyla bulunduğu bölgenin sağlık üssü haline geldi. 13'ü kamuya, 17'si özel sektöre ait 30 hastane var kentte. Çevre illerden tedavi için yılda 3 milyon hasta geliyor.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

Artvin'deki hastane inşaatlarında sona gelindi!

Artvin İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Artvin’in hastanelerine kavuştuğunu belirterek konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Kalekim'in Wintertech ürünüyle inşaatlar kış aylarında durmayacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Kadıköy'de inşaatlar denetim altında!

Kadıköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı yapı denetim ekipleri Kadıköy’ün her noktasında inşaatları denetliyor.Kentsel dönüşümün yoğun şekilde yaşandığı ilçede yıkımdan, hafriyata varana kadar inşaatlar denetimden geçiyor.

medicana hastane inşaatları Haberi

medicana hastane inşaatları

Sağlık sektörü, pandemi sürecinin en kritik alanlarından biri oldu. Sağlık hizmetlerine olan talebin artması, sektördeki şirketlerin de yatırımlarının devam etmesini sağladı. Bu şirketlerden biri de Medicana Sağlık Grubu. Ekomomist Dergisi’nde yer alan habere göre; temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. İstanbul, Ankara, Sivas, Samsun, Konya ve Bursa'nın ardından geçtiğimiz günlerde İzmir'deki hastanesini de devreye alarak hastane sayısını 13'e çıkaran grup, yakında Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanıyor. Bu yatırımları 2020 yılında pandemiye * rağmen kararlılıkla hayata geçirdiklerini vurgulayan Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, "Pandemi sebebiyle yaşanılan ekonomik durgunluğa rağmen halkımızın en ihtiyaç duyduğu zamanda yatırımlar durmamalı diye düşündük ve hastane yatırımlarımıza devam ettik" diyor....