24 / 04 / 2024

Medikal Turizm Fuarı

Medikal Turizm Fuarı

İstanbul Medikal Turizm Fuarı açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteği ve de Türk Hava Yollarının sponsorluğuyla açılan fuar, dünya sağlık turizminin profesyonellerini biraraya getirdi.

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Glc Medikal Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glc Medikal Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gülcü tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

İstanbul, Arabian Travel Market Fuarı'nda tanıtılacak!

86 ülkenin katılımıyla Dubai’de açılan Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarında İstanbul da boy gösteriyor. Fuarda turistler ‘Bir tane İstanbul var’ sloganıyla davet ediliyor.

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Milano Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

Ankapark maketine EMITT 2016'da yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı'nda yer alan “Ankara” standında, Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli turizm projesi ANKAPARK'ın maketi, tüm ilgiyi üzerine çekiyor...

Medikal Turizm Fuarı Haberi

Medikal Turizm Fuarı

"İstanbul Medikal Turizm Fuarı", İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı. 


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteği ve Türk Hava Yollarının sponsorluğuyla açılan fuar, dünya sağlık turizminin profesyonellerini buluşturdu. 


Fuara, Türkiye'nin farklı şehirlerinden devlet ve üniversite hastaneleri, özel hastaneler, termal tesisler, spa merkezleri, kaplıcalar, göz, ağız ve diş sağlığı merkezleri, sağlık kuruluşları, sigorta şirketleri, sektörel dernek ve kurumlar ile medya organları katıldı. 


Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 10 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar için Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Hollanda, İsveç, Kosova, Libya, Ürdün, Yemen, Irak, Cezayir, İran ve Kırgızistan'dan gelecek alım heyetleri, fuar katılımcılarıyla bir araya gelecek. Alım heyetleri ve fuar katılımcılarının "birebir toplantılar" yapmasına imkan sağlayacak organizasyonda, yerli ve yabancı konuşmacıların yer alacağı konferans ve paneller de gerçekleştirilecek.


Fuar, 13 Haziran'da sona...