16 / 04 / 2024

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Mehmet Nuri Göçmen Şanlıurfa'da 4 yeni okul açacak!

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.

Mehmet Ellibeş Gölcük'teki dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30'ncu Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Mehmet Tevfik Göksu kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Esenler Belediyesi’nin 2014 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Meclis tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2014 yılında yapılan sosyal, kültürel ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki yeni projelerini yarın açıklayacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres 

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Yurt içinde ve yurt dışında yazılı resmi veya özel projelendirme işleri ve inşaat taahhütlerinde bulunmak, montaj, tesisat işleri, tamir, tadilat ve restorasyon işleri yapmak, 2) Yurt içinde ve yurt dışında mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetleri, inceleme ve etüd işleri, plan, proje ve yapılabilir raporların hazırlanması işlerini yapmak. 3) Her türlü yapı malzemelerinin, bunların ham ve yardımcı maddelerinin üretimini, alım ve satımını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak, 4) Tüm tarım mahsulleri, yaş sebze ve meyve, pamuk, tütün, zeytin, fındık, kuru üzüm ile sanayi ve tebabette kullanılan nebatları yetiştirmek ve satmak,...