28 / 03 / 2024

Mekan Gayrimenkul şubesi

Mekan Gayrimenkul şubesi

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Mekan Gayrimenkul'den emlaksatiyor'da ilan yayınlayacaklara özel fırsat!

Türkiye’nin en kolay emlak portalı olan Emlaksatiyor, uzun zamandır geliştirdiği güçlü  alt yapısı harita üzerinde ilan arama özelliğiyle ve çalışma ekibiyle her geçen gün büyümesiyle emlak sektöründe “satma” ve “kiralama” konusunda ön plana çıkıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Mekan Gayrimenkul şubesi Haberi

Mekan Gayrimenkul şubesi

1997 yılında bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikimi ile bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak  olarak Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul® yüzde 100 Türk sermayeli Mekan Emlak® ofisi  özellikle Marmara Bölgesi, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa  şehirlerinde uzmanlık kazandı. Ancak hizmet alanı, Balıkesir dışında bulunan  şehirlerdeki gayrimenkullerle ilgili hizmet verebiliyor.

Mekan Gayrimenkul olarak bizim en önem verdiğimiz değer; Dürüstlüktür Hizmet anlayışı ve güvenilirliğinin bir sonucu olan firma, yıllar  içinde hem müşterilerinin, hem de meslektaşlarının saygınlığını  kazanmış olmanın haklı onurunu taşıyor. Mekan Gayrimenkul  bayiliği talep eden girişimcilerinde bu özellikleriyle tanınıyor.