26 / 04 / 2024

Melda Çukur

Melda Çukur

Melca Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Gram altın için tarih verildi: Tam 3 bin 240 TL! Altını olanlar ve yatırımcılar dikkat! 

Altın fiyatları ile ilgili uzmanların yaptıkları açıklamalar, merakla araştırılıyor. Melda Yücel Kocaalp, gram altın ile ilgili hem tarih hem rakam verdi. İşte ayrıntılar...

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Ay tarafından kuruldu.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Aras Bulut İynemli tiny house satın aldı!

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor!

Oynadığı Çukur dizisiyle başarıdan başarıya koşan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor...

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

Osse Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osse Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre İnçukur tarafından kuruldu.

Melda Çukur Haberi

Melda Çukur

Melca Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 


Melca Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını, Güneş, Rüzgarla ve benzeri alternatif enerji kaynakları ile faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını ve danışmanlığını yapmak b.Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi. c. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, otomasyon sistemleri,...