28 / 03 / 2024

Melikgazi kentsel dönüşüm yatırımı

Melikgazi kentsel dönüşüm yatırımı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yükselen bloklar ile ilçenin fiziki yapısının değiştiğini söyledi.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Melikgazi kentsel dönüşüm yatırımı Haberi

Melikgazi kentsel dönüşüm yatırımı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçede yapılan yatırımlar ve hizmetlerle bölgenin adeta fiziki haritasının değiştiğini, sosyal, spor ve çok amaçlı parkları, kentsel dönüşüm ile yeni semtleri ile de bireylerin sosyal yaşamlarının değiştiğini söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, 1999 yılından itibaren hem alan olarak genişlediklerini hem de nüfus olarak büyüdüklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, hizmet alanlarının geliştiğini belirtti.

Şehirleşme modelinin Melikgazi için seçildiğini açıklayan Memduh Büyükkılıç,
“Kayseri belediyecilik modeli ile başlanılan yatırım ve hizmet hamlesi ile 2019‘lu yıla gelindi. 2004 yılında rekor bir oy oranı ile ‘hizmete devam’ denildi. Bu yetmedi 2009 yılında 7 belde belediyesi Melikgazi Belediye bünyesine katıldı. Ancak gerek hizmetin kalitesinde ve gerek ise eşitliğinde hiçbir değişim olmadan şehrin en ücra köşesine her hizmeti büyük bir şevk ve...