26 / 04 / 2024

menderes icra haberleri

menderes icra haberleri

İzmir İli Menderes İlçesi' nde yer alan zeytinliğin toplam bedeli 1 milyon 240 bin 798 TL olarak belirlendi. Zeytinliğin satışı Menderes satışı Memurluğu tarafından yapılacak.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Eve gelen icra nasıl durdurulur?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nasıl durdurulur?

Eve icra nasıl gelir?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunun tahsilini isteyebiliyor. Borcun tahsilinin yollarından bir tanesi de icra takibi oluyor. İcra takibi nasıl gerçekleşir? Peki, eve icra nasıl gelir?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Eve icra kalktı mı 2014?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunu tahsil edebilmek için bir çok yola başvurabiliyor. Bu yollardan bir tanesi de icra takibi oluyor. Peki,eve icra gelebilir mi? Eve icra kalktı mı 2014!

Menderes Türel'den Antalyalılara yol müjdesi!

Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Türel, Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini söyledi...

Menderes'teki çadır alanına dökülen çöpler tepki çekti!

Menderes Dereköy Pinertepe Mevkii’ndeki çadır alanı. Alanda birden fazla “Menderes 1 No’lu Çadır Alanı” tabelası dikili. Üstelik Tahtalı Barajı Koruma Havzası’nın tam ortası. Ancak afet sonrası çadır alanı değil, adeta çöplük...

İzmir Menderes'te satılık arsa: 361 bin liraya!

Milli Emlak İzmir Menderes Özdere Çukuraltı mahallesinde yer alan 1.261 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 9 Temmuz 2014 tarihinde saat 15:40'da gerçekleştirilecek...

İmpo Menderes'i turizm merkezi yapacak!

İmpo İzmir Menderes'i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı. Söz konusu imar planları 615 hektarlık alanı kapsıyor. Bölgenin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırlanıyor.

Kiracının tahliyesi için icra takibi!

Ev sahibi ile kiracı arasında ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu hükümlerine göre kiracının tahliyesi istenirken bazı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının tahliyesi için icra takibi nasıl gerçekleşir?

İmpo İmar, Menderes'i turizm merkezi yapacak!

Yaklaşık bir ay önce Erzincan'ın Refahiye ilçesi ve Edirne'nin Beğendik beldesinin imar planlaması işine başlayan İmpo İmar planlama ekibi, bu defa da İzmir Menderes'i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı...

Vestel LED, Adnan Menderes, Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını aydınlatıyor!

TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak

İzmir Menderes’i turizm merkezi yapacak imar planları hazırlanıyor!

İmpo İmar, İzmir Menderes Gümüldür Kesiminin 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planını hazırlamaya başladı. İmpo İmar, bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı yapımı ve denetimini gerçekleştirdi.

menderes icra haberleri Haberi

menderes icra haberleri

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan zeytinliğin toplam bedeli 1 milyon 240 bin 798 TL olarak belirlendi. Zeytinliğin satışı Menderes satışı açık arttırma suretiyle 19 Ağustos saat 15:10'da Menderes satışı Memurluğu tarafından yapılacak.


İlanın detayları için