26 / 04 / 2024

Mepaş Entegre

Mepaş Entegre

Nitelikli çelik ürünlerinin işlenmesi ve bu ürünlerin yarı mamul hale getirilmesi konularında hizmet veren Mepaş Entegre, yeni dönemde pazardan aldığı payı artıracak uygulamalara ağırlık verecek.

Mepaş Entegre, Montanstahl ile stratejik ortaklık anlaşması yaptı!

Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Montanstahl'ın Türkiye satışlarını yürütmek üzere stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı!

2 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü 2018 yılında açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından projesine başlanan Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde kapılarını açacak.1.038 yatak kapasitesiyle bölgenin tüm sağlık ihtiyaçlarına çözüm olacak.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4K Entegre Tesis Yönetimi Enerji Danışmanlık ve Ölçüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Berna Öner ve Recep Çalışkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi'nde yapılması planlanan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan 2016 günü saat 10:00!da gerçekleşecektir.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nun ilk etabı tamam!

Adana'da temeli geçen yıl mart ayında atılan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampusu'nun son yapısal beton dökümü törenle yapıldı. Adana Entegre Sağlık Kampusu binasının dış cephesinin de tamamlanmak üzere olduğu açıklandı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Samsun Kuş Cenneti’nin Entegre Stratejik Planı hazır!

Samsun Kızılırmak Deltası Koruma ve Geliştirme Birliği (SAMKUŞ), Dünya’nın sulak alanlarından Kızılırmak Kuş Cenneti’nin entegre stratejik yönetim planını hazırladı. 5 yıllık plan kapsamında uygulanacak ilkeler de belirlendi.

Hatay Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'ne ÇED olumlu raporu!

Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali Arsuz’un Kale mevkiinde projelendirildi. Denize sıfır noktada yapılması planlanan santral için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu raporu verildi.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Afyon'daki dönüşüm, meydan projesiyle entegre olacak!

Afyonkarahisar'daki Mısri Camii çevresi ve İmaret Camii ile Hıdırlık bölgesini kapsayan alanda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaadi olan kent meydanı projesi birbiriyle entegre olacak.

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Mepaş Entegre Haberi

Mepaş Entegre

Bünyelerindeki lazer, plazma ve giyotin kesim üniteleriyle tedarik ve üretimin tüm süreçlerine yönelik hizmet verdiklerinin altını çizen Mepaş Entegre Üretim ve Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, pazar paylarını artırmak için müşterinizi değişen ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını şekillendireceklerini açıkladı. Şahin, geniş ürün gamları ve yüksek kapasiteli depolarının da söz konusıi hedefe destek vereceğinin altını çizdi. 




Artan farklı müşteri ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda çözümler üretebilmek adına yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Mehmet Ali Şahin, halen mevcut makine parkı ile yılda yaklaşık 8 bin ton nitelikli çelik ürünü işleme kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Üretim süreçlerinin ISO 9001:2008 TUV CERT tarafından sertiflkalandırıldığını anlatan Şahin, imalat sürecinde lazer ve plazma kesim tezgahı makineleri kullandıklarını kaydetti. 



"Lazer kesim makinelerinde hızı artırmak için yatırım yapılacak" 

Sektördeki pazar...