23 / 04 / 2024

Merkezefendi Belediyesi

Merkezefendi Belediyesi

Denizli’de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2015 yılına sayılı günler kala vatandaşlara ilk müjdeyi verdi. Belediye, imar ve ruhsat ücret tarifelerinde 2015 yılında zam yapmayacak...

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Denizli'de belgede sahtecilik operasyonu! Yapı denetim firması sahipleri tutuklandı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Denizli Eskihisar'da vatandaşlar tapularına kavuştu!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Eskihisar Mahallesi’nde, vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Denizli'ye örnek okul inşa ediliyor!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en önemli projeler arasında gösterilen İmam Hatip Fen Lisesi'nin inşaatı devam ediyor. Okul inşaatının bu yıl sonunda bitmesi bekleniyor.

Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı sözleşmesi imzalandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak olan Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı çalışmaları için sözleşme imzalandı...

Denizli Merkezefendi'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Şirinköy Mahallesinde başlatılan kent yenileme çalışmaları başladı.

Merkezefendi Belediyesi Haberi

Merkezefendi Belediyesi

Denizli’de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2015 yılına sayılı günler kala vatandaşlara ilk müjdeyi verdi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesinde 2015 yılında imar ve ruhsat ile ilgili ücret tarifelerinde zam yok” dedi. Merkezefendi Belediyesi, belediye hizmetlerinden olan imar ve ruhsat ücret tarifelerinde 2015 yılında her hangi bir zam uygulamayacak. Merkezefendi Belediyesince yapılan her türlü hizmetin insan yaşamını doğrudan veya dolaylı etkilediğinin bilincinde olarak hareket ettiklerini ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi bölgemiz biliyoruz ki inşaat sektöründe çok hareketli bir bölge. İlçemizde yeni yerleşim alanları hızla artıyor ve yeni konutlar inşa ediliyor. Yatırımcılarımızın da önümüzde ki yıllar için planlamalarını daha bilinçli yapmaları açısından, belediyemizce imar ve ruhsat ücret tarifelerinde zam yapılmayacak. Belediye olarak her zaman, adil, hızlı hizmet üreten ve kalıcı çözümleri...