19 / 04 / 2024

merkezi sistem kaloriferden ayrılma

merkezi sistem kaloriferden ayrılma

Posta yazarı Tamer Heper 'Isınmamız merkezi sistem kömürlü ancak biz ısınamıyoruz. Arzumuz kendi dairemizi kombi ile ısıtmak. Bunun için bir avukata başvurduk 5 bin lira istedi. Ben emekli biriyim, bu parayı ödeyemem. Bana ne tavsiye edersiniz?' sorusunu yanıtladı.

Kartlı doğalgaz nasıl ücretsiz olacak? Doğalgaz hangi tarihler arasında bedava?

Ücretsiz doğalgaz gündemde olan konulardan biridir. Bedava doğalgaz hangi tarihler arasında ücretsiz olacaktır, merkezi sistem doğalgaz ücretsiz mi? şeklinde bu konuya dair pek çok soru gelmektedir. İşte onlardan bazılarıdır!

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Sitedeki ısınma sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Isınmamız merkezi sistem kömürlü ancak biz ısınamıyoruz. Arzumuz kendi dairemizi kombi ile ısıtmak. Bunun için bir avukata başvurduk 5 bin lira istedi. Ben emekli biriyim, bu parayı ödeyemem. Bana ne tavsiye edersiniz?' sorusunu yanıtladı.

Türkiye’de bir ilk! Depremin etkisini yüzde 80 azaltacak sistem!

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından depremden en az hasarla nasıl kurtuluruz sorusunun cevabı aranıyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi Sismik İzolatör Test Merkezi, deprem hasarını yüzde 80 azaltacak bir sistem geliştirdi.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Merkezi sistem için bağımsız bölüm maliklerinin onayı gerekiyor!

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Merkezi sistem için bağımsız bölüm maliklerinin onayı'' hakkında sorulan soruyu yanıtladı...

Merkezi sistem binalar, her ay fazladan 60 milyon TL ödüyor!

Daxom Genel Müdürü ve Makine Mühendisi Aydın Çetin, Türkiye'de şu anda ortalama 2 milyon konutun kullandığı merkezi sistem ile her ay fazladan 60 milyon TL ödendiğini belirtiyor..

Apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

Merkezi sistem ile ısınan apartmanlarda ısı pay ölçer takılması durumunda, ödenecek tutar maliklerin kullanım oranlarına göre hesaplanıyor. Peki, apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

Çeşme Gemi Trafik Kontrol Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ege’de Çeşme’den Çanakkale’ye kadar 12 kuleden oluşan Gemi Trafik Kontrol Merkezi tamamlandı. 65 milyon liraya mal olan ve merkezi Bayraklı’da olan sistem, Ege Denizi’ni karış karış izleyecek.

Kentsel dönüşüme giren binalarda merkezi sistem tekrar uygulanacak!

Kazan ve basınçlı kap sektörünün yenilikçi firması Erensan’ın Yönetim Kurulu Üyesi Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla ithal enerji kaynaklarının daha verimli kullanılarak, cari açığın ciddi oranda azalabileceğini belirtti.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Kabataş'a transfer merkezi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını entegre edecek kanat çırpan dev martı" formunda modern bir transfer merkezi yapılmasını öngören imar planlarını onayladı.

Eskişehir Vadişehir Halk Merkezi binası açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Vadişehir Halk Merkezi’ni törenle hizmete açtı. Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, “Mahallemize böyle bir sistem getirdiği için Odunpazarı Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Bunların devamını dilerim” dedi.

merkezi sistem kaloriferden ayrılma Haberi

merkezi sistem kaloriferden ayrılma


Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Dört bloklu bir sitede oturuyorum. Isınmamız merkezi sistem kömürlü ancak biz ısınamıyoruz. İlave ısıtıcı yakıyoruz. Şikayetimizi dinleyen yok. Buna karşın sığınağa kalorifer peteği döşendi. Arzumuz kendi dairemizi kombi ile ısıtmak. Bunun için bir avukata başvurduk 5 bin lira istedi. Ben emekli biriyim, bu parayı ödeyemem. Bana ne tavsiye edersiniz?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...


Dört bloklu bir sitede oturuyorum. Isınmamız merkezi sistem kömürlü ancak biz ısınamıyoruz. İlave ısıtıcı yakıyoruz. Şikayetimizi dinleyen yok. Buna karşın sığınağa kalorifer peteği döşendi. Arzumuz kendi dairemizi kombi ile ısıtmak. Bunun için bir avukata başvurduk 5 bin lira istedi. Ben emekli biriyim, bu parayı ödeyemem. Bana ne tavsiye edersiniz? l N.Ü.

***

Okuyucumun problemi...