19 / 04 / 2024

mersin erdemli inşaat ruhsatı

mersin erdemli inşaat ruhsatı

Erdemli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, 2017 yılı Haziran ayı verilerine göre Mersin’de en çok inşaat ruhsatı verilen ilçe Erdemli oldu.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Mut TOKİ Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Mersin'in Mut ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 330 sosyal konutun inşaatında son durum ne?

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Mersin'de inşaat işçileri belgelerine kavuşuyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, istihdama destek vermek amacıyla Mesleki Yeterlilik Belgesi protokolüne imza attı.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Mersin Akdeniz'de 416 konutun inşaatı başladı!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

mersin erdemli inşaat ruhsatı Haberi

mersin erdemli inşaat ruhsatı

Mersin'de en çok inşaat ruhsatı verilen ilçe Erdemli oldu. Erdemli Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, gelen başvuruların mesai mevhumu gözetilmeksizin çalışılarak karşılandığı, tamamının süre bitmede onaylandığı kaydedildi


Belediye İmar ve Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Bu kadar büyük bir büyüme karşısında belediyenin gerekli altyapıyı zamanında alınan tedbirler tamamlaması ile bugün herhangi bir bocalama yaşamadık. Mersin'in 3. büyük ilçe belediyesi konumundayız. Bu bağlamda artan yüzölçümü ve nüfus inşaat ruhsatlarındaki artışla doğru orantılıdır. Belediyemizin bu yükü kaldırabilecek kapasitesi büyükşehir yasası öncesinde geleceğin görülmesiyle arttırılmıştı. Şimdi bu öngörü neticesinde hiçbir sorun yaşamadan bu ihtiyacı fazlasıyla karşılıyoruz. Bu bir ihtiyaçtır. Bu anlamda Mersin'in en başarılı belediyesi olduk. Bizlere destek olan başta belediye başkanımız Sayın Mükerrem Tollu'ya, başkan yardımcılarımıza ve fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz"...