29 / 03 / 2024

mersin erdemli projeleri

mersin erdemli projeleri

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Erdemli'nin yolları genişletiliyor!

Mersin’in tüm ilçelerinde hizmetlerine aralıksız devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesinde de sorumluluk alanı içerisinde olan yolların bakım, onarım, asfalt ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli'ye yeni otogar geliyor!

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ESİAD tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu, bir aksilik olmazsa Kocahasanlı Belediyesi Hali'nin yerine yeni bir otogar yapacaklarını bildirdi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Ev alacaklar dikkat! Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Mersin Erdemli'de ev almayı düşünenleri yakından ilgilendiren bir olay yaşandı. Yeni bir ev almak isteyen A.K.’yi emlak ofisine' götürüp aracındaki 1 milyon TL'yi çaldılar...

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin Erdemli'de riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde güvenliği tehdit eden yapıların yıkım işleri aralıksız devam ediyor.

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Mersin'de inşaat işçileri belgelerine kavuşuyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, istihdama destek vermek amacıyla Mesleki Yeterlilik Belgesi protokolüne imza attı.

Mersin Erdemli'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mersin İli, Erdemli ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31356 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Mersin'de konuta yoğun talep! Fiyatlar yüzde 12 arttı!

Mersin'in incisi Erdemli'de gayrimenkul piyasası çok hareketli. Ekonomik tatilin cazibe merkezlerinden biri olan ilçe yerli turist akını yaşıyor. Yatırımlık yazlık almak ya da sahil beldesine yerleşmek isteyenlerin sayısındaki artış dikkat çekiyor...

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

mersin erdemli projeleri Haberi

mersin erdemli projeleri

Erdemli’de ikinci döneminiz. Nasıl gidiyor?


Erdemli, Mersin’in Tarsus’tan sonraki en büyük ilçesi. Coğrafyamız geniş ama bütçemiz Tarsus’un üçte biri kadar. Yıllardır çözüm bekleyen sorunlarımız var, beklentiler çok yüksek. O beklentilere yanıt vermek ve sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Her şeyi devletten beklemiyor, projelerimizle ayakta durmaya çalışıyoruz. Harabe gibi yerde hizmet verirken, halkın ihtiyaçlarına yanıt verebilen belediye hizmet binamızı kendimiz yaptık. Böylesine büyük ilçede vatandaşın sinemaya, tiyatroya gideceği mekân yoktu. Öz kaynaklarımızla kültür merkezi inşa ettik. Kültür merkezini ilçemizin kültürel ve sosyal ihtiyaçları doğrultusunda projelendirdik. Hamam, sauna, sinema, kafe gibi her türlü ihtiyaca yanıt veriyor. Ayrıca burada açılan işyerleri insanlarımıza istihdam sağladı. İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz.


‘DÜNYA...