24 / 04 / 2024

Mersin havuz inşaatında göçük

Mersin havuz inşaatında göçük

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Mut TOKİ Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Mersin'in Mut ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 330 sosyal konutun inşaatında son durum ne?

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunları mecliste!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin üç aydır ücretlerini alamamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Başarır, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Mersin'de cami inşaatında göçük: 1 ölü!

Mersin'in Mut ilçesinde cami inşaatında meydana gelen göçükte bir işçi öldü, 4 işçi yaralandı.Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mersin’de kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi!

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Mersin Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, fitness salonu inşaatında sona yaklaşıldı.

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Mersin havuz inşaatında göçük Haberi

Mersin havuz inşaatında göçük

Mersin’deki kapalı havuz inşaatında meydana gelen çökmenin ardından enkaz altında kalan ve arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan işçinin 35 yaşındaki Muhittin Durmaz olduğu öğrenildi.


Arkadaşları tarafından kurtarılan Durmaz, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, enkaz altında kalan diğer işçi olan 17 yaşındaki Selman Mertaslan’ı arama çalışmaları devam etti. Genç inşaat işçisi Mertaslan’ı kurtarmak için olay yerine AFAD, AKUT, UMKE ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Zamanla yarışan ekipler, vinç ve demir kesme makasları ile işçinin tespit edildiği bölgede kazı çalışması yapmaya başladı. Olay yerine gelen Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz da gelip çalışmaları izledi. Çok sayıda itfaiye, ambulans ve güvenlik gücünün sevkedildiği inşaat alanına güvenlik şeridi çekildi.


3 SAAT SONRA BULUNDU

3 saat süren yoğun çalışmanın ardından işçiye ulaşan...