18 / 04 / 2024

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi turizmde kariyer günleri

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi turizmde kariyer günleri

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi' nce bu yıl 4.' sü organize edilen Turizmde Kariyer Günleri', 20-21 Şubat tarihleri arasında sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu...

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Herkes başvurabiliyor! Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı yapıyor!

Mersin Üniversitesi birçok pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Salih Mersin tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Tarihi Mersin Evi restore edildi!

Mersin'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Mersin Evi'nde çalışmalar tamamlandı. 

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Mersin'de yazlık evlere talep arttı!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezleri arasında yer alan Mersin'de, yerli ve yabancı tatilcilerin yazlık evlere talebi, yeni tip koronavirüs süresi boyunca yükseldi.

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi turizmde kariyer günleri Haberi

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi turizmde kariyer günleri

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi'nce bu yıl 4.'sü organize edilen Turizmde Kariyer Günleri', sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu. 


'4. Turizmde Kariyer Günleri'ne katılan otellerin isimleri ise şöyle; Wow Hotels, Papillon Hotels, Tatil.com, Maxx Royal, Sheraton Hotel Çeşme, Starlight Convention Thalasso & Spa, Sunrise Park Resort & Spa, Turquoise Hotel, Voyage Hotels, Commodore Elite Suites & Spa, Ela Quality Resort Hotel, Golden Savoy Hotel ve Tursot Hotels." (Mersin, iha) Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi'nce bu yıl 4.'sü organize edilen Turizmde Kariyer Günleri', sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu. Etkinlikte öğrencilerin beklentileri dile getirildi, sorun ve sıkıntüar masaya yatırıldı. 


20-21 Şubat tarihleri arasında MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampusu'nda yer alan Turizm Fakültesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe 11 otel ve bir seyahat acentesinden toplam 45 sektör temsilcisi...