28 / 03 / 2024

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bülent Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Kızılçam Sokak 'ta kuruldu.

Ayse Gayrimenkul Geliştirme Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayse Gayrimenkul Geliştirme Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İpek Başyazıcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan' da kuruldu.

Cva Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cva Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ay, Aydın Vatansever ve Hasan Çınar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bayrampaşa'da kuruldu.

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu.

ANG Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ANG Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı, Necati Gür ile Ahmet Kadir Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Atalay Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Global Grup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global Grup Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Arif Kerem Göğüş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi'nde açıldı.

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Pehlivan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bülent Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Kızılçam Sokak 'ta kuruldu.

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adresi Haberi

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adresi

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bülent Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Kızılçam Sokak'ta kuruldu. 


Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve/veya yurt dışında her türlü gayrimenkul projelerinin (arsa, arazi, ofis, alışveriş merkezleri, konut, turistik tesisler ve bunların tümünü veya bir kısmını ihtiva eden projeler de dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) yerlerini belirlemek ve bu projelere yatırım yapmak, yaptırmak, projelerin alımını, satımını, geliştirilmesini ve pazarlanmasını yapmak. Her türlü gayrimenkulü almak ve/veya satmak, gayrimenkuller üzerinde her türlü hak (rehin hakkı, intifa hakkı, kullanım hakkı, üst hakkı dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) tesis etmek, yapılmış tüm gayrimenkul ve binaları kiralamak, kiraya vermek ve yönetmek. 2-  Yurt...