23 / 04 / 2024

Metin Oral biyogari

Metin Oral biyogari

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fatih Metin kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin oldu. Peki, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin kimdir?

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Alızadeh ve Danıal Amırınasab ortaklığında kuruldu.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Mahmut Oral Taşçı yatırım teşvik sistemini anlattı!

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Metin Oral biyogari Haberi

Metin Oral biyogari

Metin Oral kimdir?

Metin Oral, 1968 yılında İzmit' te doğdu. İlköğrenimini Safranbolu, orta öğrenimini İzmit'te tamamladı. Lise öğrenimini Ilgaz Lisesi'nde birincilikle bitirdi.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldu.


Öğrencilik yıllarında lisanslı olarak sporla uğraştı. Doktor olarak mecburi hizmet görevini Siirt – Eruh'ta tamamladı.

Ardından Kocaeli'nin Kandıra ve Karamürsel İlçelerinde görev yaptı.


1995 yılında Kaytazdere Sağlık Ocağı' nda görevli iken, Kaytazdere'nin belde olarak Altınova'ya bağlanması ile Altınova İlçesi dahilinde görevini sürdürdü. 1997 yılında askerlik görevini Bingöl – Kiğı'da tamamladı.


2000 yılında Altınova İlçe Sağlık Grup Başkanı olarak görevlendirildi.Bu görevi sırasında yaklaşık bir yıl İlçe Kaymakam Vekili olarak hizmet verdi. 30 Aralık 2003 yılında Sağlık Grup Başkanlığı'ndan istifa ederek, 28 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Altınova Belediye Başkan Adayı olarak, seçimi kazanarak 01 Nisan 2004'te Belediye Başkanlığı...