26 / 04 / 2024

Metro Park son durum

Metro Park son durum

Teknik Yapı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede toplam 1.270 adet daire yer alıyor.

Teknik Yapı Metro Park fiyatları!

Teknik Yapı Metro Park fiyatları 199 bin 700 TL'den başlıyor. Peşinatsız daire sahibi olunabilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

2021 İstanbul’da metro yılı olacak!

Mega kent İstanbul'da metro yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki metro projelerinde son durum ne?

Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

Son zamanlarda yaşanan göçüklerle gündeme gelen İstanbul metrosunun ardından gözler ülkenin dört bir yanında süren metro projelerine çevrildi. Peki Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

Ekrem İmamoğlu: İmar planı için kimse kapımızı çalamaz!

Artan konut satışlarında ulaşım problemi nasıl çözülecek? Yıllardır bekleyen metro projesinde son durum ne? Emlak projeleriyle birlikte sosyal hayatı hareketlendirmek atılıyor mu? İşte tüm bu soruları Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yanıtladı...

Esenyurt'ta emlak sektörü 4 yılda yüzde 150 prim yaptı!

İstanbul’un hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Esenyurt 2018’de açılacak metro ile son 4 yılda yüzde 150 prim yaptı. Metrekare fiyatları bin 800 liradan 4 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Metropark Evleri iletişim!

1.270 adet daireden meydana gelen Metro Park Evleri Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Metropark Evleri iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Halkalı Metro Park satış ofisi!

Halkalı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin bu yıl sonunda teslim edileceği projede yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Metro Park teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Metro Park Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Metro Park teslimleri ne zaman?

Metro Park son durum Haberi

Metro Park son durum

Teknik Yapı Metro Park satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde hayata geçirilen Metro Park Rezidans'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Metro Park Halkalı'da tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sağlanıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 1.270 adet konuttan meydana geliyor. 


Küçükçekmece Metro Park'ta 0 faizle 36 ay vade, yüzde 0,25 faizle 48 ay vade, yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede peşinatın bir kısmı 1 yıl ertelenebiliyor. 


Halkalı Metro Park'ta kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu,...