29 / 03 / 2024

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 12 aya kadar vade fırsatı sunan proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda altın ile birlikte en dip seviyelere kadar düşmüştü. Bugün doların gevşemesiyle altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ile gümüş te yükselirken güne 12 TL sınırında başladı. Son dakika gümüş fiyatı 12 TL'yi geçerek resmen fırladı. 

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Gültaşlar ve Esra Kışlal Beçin tarafından kuruldu.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Nivo İstanbul Halkalı güncel fiyat listesi 2017!

Altı blok olarak planlanan Nivo İstanbul Evleri 1404 üniteden meydana geliyor. Proje Cathay İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Nivo İstanbul Halkalı güncel fiyat listesi 2017...

Bulvar Atakent Halkalı güncel fiyatları!

2 bin 274 metrekare alanda inşa edilen Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. İşte Bulvar Atakent Halkalı güncel fiyatları...

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire Haberi

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire

Meydan Halkalı Konutları 4 bloktan oluşuyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Meydan Halkalı Gültaş satılık daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 56 adet ticari birim ve 287 adet konut bulunuyor. 


Gültaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Meydan Halkalı Residence'de teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Projede yüzde 50 peşinatta kalan tutar 12 ay taksitlendiriliyor. 


Arsa alanı 8 bin 800 metrekareden oluşan Meydan Halkalı Evleri sauna, spor alanları, fitness, çocuk oyun alanları ve otopark gibi sosyal imkanlara sahip. 


Meydan Halkalı Gültaş satılık daire fiyatları 328 bin lira + KDV'den, dükkan fiyatları ise 440 bin dolar + KDV'den...