28 / 03 / 2024

Meydan Halkalı Projesi

Meydan Halkalı Projesi

Meydan Halkalı Evleri satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede 12 ay vade imkanı sağlanıyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Meydan Halkalı Konutları satış fiyatları!

Meydan Halkalı Konutları satış fiyatları üzerinden peşinde yüzde 7 indirim uygulanıyor. Gültaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri satış ofisi!

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri satış ofisi iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 287 daire ve 56 ticari üniteden oluşan projede nakit ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire!

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 12 aya kadar vade fırsatı sunan proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Meydan Halkalı Evleri iletişim!

Meydan Halkalı Evleri iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Gültaş İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Meydan Halkalı Residence satış ofisi!

Meydan Halkalı Residence satış ofisi telefon numarası 0212 696 04 05 olarak belirtiliyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek projede fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı projesi satışa çıktı!

Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede 287 adet konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Meydan Halkalı Aralık 2017'de teslim edilecek!

Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor.

Meydan Halkalı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Meydan Halkalı satılık daire!

Meydan Halkalı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri fiyatları!

Gültaş Meydan Halkalı Evleri fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Gültaş Meydan Halkalı Evleri projesinde firma bünyesinde 12 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Bios Life Halkalı projesiyle 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul, Halkalı projesi için düğmeye bastı. Bioslife Halkalı adıyla yükselecek olan projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Meydan Ispartakule geliyor! Yeni proje!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından hayat geçirilecek olan Meydan Ispartakule projesi için düğmeye basıldı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 2 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde saat 11:00'de çekiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 3 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde çekiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

Katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kurt, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, projesi için kura çekiminin 21 Haziran'da yapılacağını dile getirdi.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuruları 2021!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek Meydan Evler Projesi'nde detaylar belli oldu. 31 Mayıs'ta temeli atılacak projede 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında ön başvurular yapılacak. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi geliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek sosyal konut projesinde yeni detaylar belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, projenin Tuzla'da hayata geçeceğini açıkladı.

Meydan Halkalı Projesi Haberi

Meydan Halkalı Projesi

287 daire ve 56 ticari birimden meydana gelen Meydan Halkalı Rezidans Gültaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 8 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Meydan Halkalı Evleri satılık konut seçenekleri arasında; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar mevcut. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan yüzde 50'lik tutar 12 ay taksitlendiriliyor. 


Küçükçekmece - Halkalı İkitelli Caddesi üzerinde yükselen Meydan Halkalı Residence'de teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede nakit ödemelerde yüzde 7 indirim avantajı sağlanıyor. 


Küçükçekmece Meydan Halkalı'da spor alanları, fitness, otopark, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. Proje 4 bloktan meydana geliyor. 


Meydan Halkalı Evleri satılık konut fiyatları 328 bin TL + KDV'den, dükkan fiyatları ise...