19 / 04 / 2024

miamideki lüks türk daireleri

miamideki lüks türk daireleri

Türkler Miami'deki lüks daireler için kuyruğa girdi 30 Türk Miami'den lüks daire satın aldı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Türk müteahhitlerin Maraş heyecanı!

KKTC’nin 1974’ten beri kapalı olan Maraş kenti yerleşim ve imara bugün açılıyor. Türk müteahhitler bölgenin yeniden inşasında bulunma planları yaparken, hukuki zeminin oluşturulmasını ve uygulama modelinin de belli olmasını bekliyor.

ABD’ye Türk OSB’si!

Afrika, Avrupa ve Asya’da kurulan Organize Sanayi Bölgeleri (OSB), ABD ve Arjantin’e açılıyor. Türk- Amerikan İşadamları Derneği, ABD’de 8 milyar dolarlık Türk OSB’si kurmak çalışmalara başladı.

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

İstanbul ve Bodrum’da lüks konut fiyatları düştü!

Türk lüks konut piyasasında fiyatlar geçen yıl içinde hızla düştü. Lüks konut fiyatları İstanbul'da ortalama yüzde 8.4 gerilerken, Bodrum'daki düşüş yüzde 10'u buldu.

Türk inşaat şirketlerine Mozambik'ten yatırım daveti!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ev sahipliğinde Mozambik-Türkiye İş Forumu düzenlendi. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım sektörleri öne çıktı.

miamideki lüks türk daireleri Haberi

miamideki lüks türk daireleri

ABD'li zengin işadamı Donald Trump'ın ortaklığı ile Miami sahillerinde yapılmakta olan lüks inşaat projelerinden 30 Türk ev sahibi oldu yüzlercesi de sıraya girdi. Şirketin Türk temsilcisi, İstanbul'daki emlak fuarına katılınca 20 günlük randevu takvimini şimdiden doldurdu.  


Dünyanın en zengin 100 işadamı arasında bulunan Amerikalı işadamı Donald Trump ile Floridalı emlak imparatoru Jorge M. Perez'in Miami'deki lüks inşaat projelerine Türklerde yoğun ilgi gösteriyor. Projelerin dünyadaki iki temsilcisinden biri olan Debba Real Estate, Türkiye'de fiyatları 1 milyon dolar ile 6 milyon dolar arasında değişen residence tarzında 30 lüks daire sattı.


Trump ile dost olan Türk


Donald Trump'ın ortaklığı bulunan The Related Group'un ABD dışında Meksika'dan sonra...