29 / 03 / 2024

MiaVita Beytepe

MiaVita Beytepe

Ankara Beytepe’de hayata geçirilen MiaVita Beytepe Projesi görücüye çıktı. Projede 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Ankara MiaVita Beytepe ne zaman teslim?

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. ortaklığında inşa edilen Ankara MiaVita Beytepe projesi 114 adet daireden meydana geliyor. Peki Ankara MiaVita Beytepe ne zaman teslim?

MiaVita Beytepe nerede?

Toplam 114 adet daireden meydana gelen MiaVita Beytepe projesi Haziran 2018’de teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 5 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki MiaVita Beytepe nerede?

MiaVita Beytepe 22 Nisan'da satışta!

Ankara Beytepe’de inşa edilen MiaVita Beytepe Projesi, 22 Nisan’da gerçekleştireceği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluşuyor. 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Beytepe yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi”

Yatırım amaçlı konut alımı rafa kalktı!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yatırım amaçlı alınan konutların bir süredir rafa kalktığını belirtti.

Konut sektöründeki teşvikler sektöre ivme kazandıracak!

Konut teslimlerinde ve tapu harcı oranı değişikliği ile ilgili açıklamalar yapan Miavita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, bu karar ile birlikte inşaat sektörünün bir ivme kazanacağını söyledi.

Konut sektöründe seçim hareketliliği yaşanıyor!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’nin inşaat anlamında gelişimine dair bazı değerlendirmeler yaptı.

Konut alacaklar bunlara dikkat!

Konut almayı düşünen vatandaşlara önemli tavsiyeler yapan MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, yatırım yaparken vatandaşlarımız bazı detayları unutabilir. Dikkatli olmakta fayda var” dedi.

Konut piyasasında durgunluk yaşatan 3 madde!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Türkiye’de yaşanan konut satış oranlarına dair değerlenme yaptı...

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

2018 inşaatın yılı olacak!

Geride bıraktığımız 2017 senesi inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yapan MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “Her sene olduğu gibi bu senede Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olacak” diye konuştu.

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Faik Yılmaz: 2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz,yeni nesil konut projelerine Ankaralılar'ın ilgili olduğundan bahsetti. Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün de teşvik beklediğini ileri sürdü...

Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz,Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını söylerek “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” dedi...

Yılbaşı öncesi konut almak için en uygun zaman!

İnşaat sektöründe ve konut piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yılbaşı öncesinin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi..

MiaVita Beytepe Haberi

MiaVita Beytepe


Ankara Beytepe’de yükselen MiaVita Beytepe Projesi, gerçekleştirdiği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluştu.


Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken MiaVita Projesi, düzenlenen şık bir lansman ile Başkent’in iş ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri ile buluştu. Lansmana özel fiyatlar ve kampanyalarla misafirlerin ağırlandığı projeye, katılımcıların şıklıkları damga vurdu. Konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği projede, resim sergisi ve parküsyon şov ile misafirler unutulmaz bir gün yaşadı.




MiaVita Beytepe




1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda...