19 / 04 / 2024

migros yeni mağazaları

migros yeni mağazaları

Migros Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayı içerisinde 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası açıldı...

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

migros yeni mağazaları Haberi

migros yeni mağazaları


Migros tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin, ekli listede belirtilen 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası Şubat ayı içerisinde ekte belirtilen tarihlerde hizmete açılmıştır.


28 Şubat 2014 itibariyle Şirketimizin mağaza sayısı yurtiçinde 973 (952 süpermarket ve 21 hipermarket), yurtdışında iştirakleri vasıtasıyla 40 olmak üzere toplam 1.013'tür. (2013 sonu: yurtiçi 965, toplam 1.004 mağaza)


Dosya için