23 / 04 / 2024

Milas Canyon Ranch

Milas Canyon Ranch

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milas Devlet Hastanesi'nin çalışmaları son sürat devam ediyor!

İnşaatı 700 günde tamamlanacak olan Milas Devlet Hastanesi'nin çalışmaları son sürat devam ediyor.

Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'na iptal!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Gülay Yücel, bugünkü yazısında 1/25 bin ölçekli Muğla Milas Çökertme Turizm Planı'ndan bahsetti. İşte o haber...

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

Muğla Milas'ta arsa stoku tükendi!

Muğla Milas Ticaret ve Sanayi Odası bölgedeki arsa sorununa dikkat çekti. Şehirdeki arsa stoklarının bitmesiyle müteahhitlerin kentsel dönüşüme yöneldiği belirtildi.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Milas'ta 40'a yakın bina tescilleniyor!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan 40'a yakın bina tescilleniyor. Binaların tescillenmesi hususu düzenlenen toplantıda belirtildi.

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Milas Canyon Ranch Haberi

Milas Canyon Ranch

Hollanda ile yaşanan siyasi tartışmalar, Almanya ile süren problemler, Rusya ile düzelemeyen ilişki turizmde taşları yerinden oynatmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi Alman otelcilik devi Steigenberger’in yanı sıra ABD’li Edition Hotels’in Türkiye’deki bazı operasyonlarını kapattığını ilk kez DÜNYA’dan sizlere duyurmuştuk. İşte bu lüks otel zincirlerine bir dev daha eklendi. ABD’li Canyon Ranch’dan bahsediyorum… Jet sosyetenin uğrak markası Canyon Ranch, Milas- Kaplankaya’da ultra lüks otelini geçen yıl temmuz ayında açmıştı.


250 milyon dolarlık yatırımla hizmete girdi


250 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren otel, ABD dışında markanın ilk küresel operasyonuydu. Projenin otel bölümü olan 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort, 1 Temmuz’da kapılarını açmış, ilk etabı biten 76 villa ise haziranda teslim edilmişti. Bu ultra lüks villalar 1 ila 6 milyon dolar arasında satışa...